Cees N

Geweldig plek om te verblijven

Beoordeling van Mimoza Beach
4,0 van 5 bollen1 jul 2024 beoordeeld
Fantastische plek. Grote tuin met bomen, zwembad. Ontbijt, gevarieerd, engels of continentaal. Basis met elke dag een aantal wisselingen. Hotelkamer prima, elke dag schoonmaak. Vriendelijk personeel. Dus perfecte plek voor tripjes. Of gewoon te blijven, je stapt zo vanuit de tuin de zee in.
Datum van verblijf: juni 2024
Katia Mouzaki, Εξυπηρέτηση πελατών/Υποδοχή van Mimoza Beach, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 3 jul 2024
Dear Guest,
Thank you for sharing your experience of staying with us.
Kind regards
    0.6 km van Mimoza Beach
    0.5 km van Mimoza Beach
    0.6 km van Mimoza Beach
    0.5 km van Mimoza Beach
    1.0 km van Mimoza Beach
    Meer hotels in Argassi bekijken
    Beoordeeld op 23 oktober 2023

Echt zo zo zo gedateerd, De fotos zijn zo over rated, het enige wat het hotel wel is is schoon, maar alles zo oud, scheef, zwembad is het enige dat netjes is de eerste nacht een kamer aan de voorzijde van het hotel, alleen maar herrie van de weg, na 2 nachten een kamer elders gekregen maar behoudens de herrie was deze net zo... nou ja.... je kon er slapen... keiharde bedden, en alles , echt alles gedateerd. Ontbijt voldoende maar zo beperkt wederom, nee, de ligging is zo mooi zo mooi aan zee, maar waarom nulonderhoud , het kan daar zo mooi zijn. Ligging wel fijn aan eind vd `strip ` maar je loopt zo de deur uit midden in de restaurants enzovoort. nee, heel jammer voor Mimoza en ik hoop dat ze er een paar euros tegen aan zetten voor een flinke upgrade.

Datum van verblijf: september 2023
    Mimoza Beach, Guest Services / Front Office van Mimoza Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2023

Dear Guest,
    Thank you for your time to review your stay with us.
    Your comments will be quite helpful to the renovation plan we run.
    Best Regards,

Beoordeeld op 26 september 2023

Zoek de verschillen... Tussen Corendon website en de bezemkast kamer (kamer 101) waar wij in werden gestopt! Een kamer met uitzicht op muren, een soort tralies, een smerig geel golfplaten plafond en geen privacy. Onze buren konden ten allen tijde bij ons naar binnen kijken. En dat was niet alles: Er zaten smerige schimmelvlekken op het plafond in de badkamer en we konden onze kleren niet kwijt omdat er geen planken in de kast zaten...

Uiteindelijk met veel moeite zelf met het hotel wat kunnen regelen voor een nieuwe kamer, na een aantal dagen. Maar wij begrijpen nog steeds niet waarom ruimte 101 een 'kamer' wordt genoemd. Zie bijlage buitenaanzicht in wat voor hoekje we waren weggestopt.

Zie ook vergelijkingsfoto van het terras. Dit was 1 van de redenen dat we voor dit hotel hebben gekozen, omdat dit er zo gezellig uitzag. Dit bleek bij aankomst dus ook niet te bestaan.

Bovendien was het personeel regelmatig chagrijnig en erg onvriendelijk. Ik ben 1 avond een extra kussen bij de receptie gaan halen. Het meisje zuchtte diep en vroeg: 'Heb je dit kussen echt nu nodig?' Want ik wilde net naar huis gaan... Ik was met stomheid geslagen. Dat kan je toch niet maken tegenover je gasten??

Ook wordt je in het voorbijlopen bij de receptie niet begroet door het personeel. Dit geldt ook voor de persoon die het ontbijt verzorgd. Niemand zegt wat.

Dit alles heeft ervoor zorgt dat wij Mimoza Beach als een kille plek hebben ervaren.

Datum van verblijf: september 2023
    Mimoza Beach, Guest Services / Front Office van Mimoza Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 september 2023

Dear Guest,
    We are sorry to hear you had a frustrating experience during your stay.
    We need to point out though that all photos are indicative of the rooms and you've checked-in at a room as requested on your booking 'high floor and quiet".
    Also, we offered you an upgrade upon availability which you've accepted.
    Thank you for your feedback, we'll take good notice of your comments.
    Kind regards,
    RSV's

Beoordeeld op 25 juli 2022

Ruime tuin waar je niet kont aan kont ligt schaduw van de bomen bedjes parasollen prima zwembad via trapjes zo de zee in. Een uitstekend ontbijt buffer en als je kun je 's avond gebruik maken van het buffer en dat was ook gewoon erg lekker (€ 12 pp). Zeer vriendelijke hulpvaardige receptie. Er zijn mensen die het verouderd noemen ik zou het authentiek noemen waar inderdaad wel zo hier en daar wat gedaan kan worden. Ik heb het hier uitstekend naar de zin gehad en zou hier zo weer naar toe gaan. Zou alleen wat levendiger mogen bijvoorbeeld 's avond aan de buiten zwembad bar.

Datum van verblijf: juli 2022
    Katia Mouzaki, Guest Services / Front Office van Mimoza Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2022

Thank you:)
    Hope to see you again @Mimoza Beach

Beoordeeld op 14 juni 2019

De ligging van het complex is mooi. De kamer echter zeer slecht. Omdat we last minute hebben geboekt is het blijkbaar gerechtvaardigd een hele slechte kamer te verhuren. De kamer heeft een piepklein balkon die recht uitkijkt op andere balkons en verder geen uitzicht heeft. Kijk je schuin weg heb je uitzicht op een binnenwand met airco’s. Veel lawaai. Om bij de kledingkast te komen moet je een hoog plateau opstappen. Hetzelfde geldt voor de badkamer die alleen via een trap is te bereiken. Op een tafeltje staat een koelkast en verder geen keukengerei. Dit is het niet waard. Jammer

Datum van verblijf: juni 2019
    Beoordeeld op 26 mei 2019 via mobiele applicatie

We hadden 2 oudere en 1 nieuw huisje. Alles was goed onderhouden en super schoon. We zaten een paar meter van het zwembad af en vanuit je bed zelf uitzicht op zee. Het personeel was heel aardig. Je kan zo een heel eind de zee in lopen zonder waterschoenen.Kraakhelder water. Heerlijke restaurants op steenworp afstand. Papillion is een echte aanrader.Kortom,We hebben genoten.

Datum van verblijf: mei 2019
    Mimoza_Beach_Resort, Public Relations Manager van Mimoza Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 mei 2019

Dear Ellen d,

Thank you for sharing your experience staying at Mimoza Beach over #Trip_Advisor.
    It was a pleasure meeting you and your family.

Hope to see U again, soon:)

Mimoza Beach