massa351
Castricum, Nederland

Prima tussenstop voor "Het pad van de Vrijheid".

4,0 van 5 bollen6 jun 2023 beoordeeld
Hotel met alles wat ik me altijd wens. Mooie omgeving om te wandelen. Na afloop even de sauna, stoombad en zwembad in. Daarna lekker eten en tenslotte lekker slapen in een goed bed. Kortom uitstekende locatie voor een tussenstop.
Datum van verblijf: mei 2023
Kamertip: Wandelen is een prima voorbereiding op een rondje sauna.
Exterieur Luchtfoto
7.4 km van Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp
4.9 km van Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp
Meer hotels in Wolfheze bekijken
Beoordeeld op 1 januari 2023

Ik schrijf eigenlijk nooit een review maar dit was zo slecht en misleidend! Kamer met twee enkele beden geboekt en kamer met dubbel bed gekregen. Geboekte kamer was niet beschikbaar! Bij boeken foto's van mooie moderne kamers, de kamer die we kregen leek in niets op de kamer op de foto. Oude troep, (kots)vlekken in de vloerbedekking, stof hing aan het plafond, etc. Een hapje eten was niet mogelijk want niet gereserveerd. Daarnaast nog hele avond in de wietlucht van buren gezeten die op balkon rookte en ondanks dat ramen dicht zaten kwam de wietdamp de kamer binnen. Tot slot nog wakkergeschikt door keihard brandalarm om 02:45, volgens receptie had iemand te warm gedoucht (wel knap want bij ons minimaal straaltje). Ook al was de kamer gratis geweest hadden we hier niet willen overnachten. Voor ons nooit meer Fletcher!

Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 18 december 2022 via mobiele applicatie

2 nachten geboekt bij de Buunderkamp.
Kamer is erg groot 2 bedden van 140 cm met een badkamer en een separate wc.
Het grote nadeel is het douchen in het bad mijn partner heeft net een nieuwe knie gekregen.
Ontbijt viel erg tegen. Geen verse jus of rosbief spiegel ei , alleen een pannetje met roerei xonder warmhoud plaatje dus koud roerei. Ik heb voor deze overnachting meer betaald dan bij vd Valk maar kom hier niet meer terug

Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 10 december 2022 via mobiele applicatie

Ze noemen het 4* hotel, nou daar moet eens naar gekeken worden, want wij hebben vaak in 4* overnacht en kennen 4* maar dit is dan niet meer dan 2*. Schimmel in de badkamer, niet schoon in algemeen, enkel glas, kou komt erdoor, ijsbloemen binnenkant ramen, verf bladert af. Restaurant is vol als je niet reserveert, maar zeg dat dan bij inchecken tegen je gasten. We konden dus niet meer dineren, alleen een borrelblank meenemen naar de kamer. Geen koffie en thee op de kamer wat je normaal altijd hebt bij 4*. Alleen de omgeving is prachtig.

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 19 november 2022 via mobiele applicatie

Mooi gelegen in de bossen. Zeer gedateerd. Ruime kamer en erg schoon. Helaas was het eten weer super slecht. Begrijp niet dat deze kok in de keuken staat! Nog nooit zo slecht gegeten. Ow oké .. de vorige keer dat ik hier was. Helaas wordt er niets met feedback gedaan.

Kamertip: Ontbijt is prima. De rest is slecht.
Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 6 september 2022

Wat een teleurstelling was dit hotel als onderdeel van onze fietsvakantie.
We hebben het niet erg getroffen met deze hotelketen Fletcher. De kamers waren niet meer van deze tijd en je betaalt een te hoge prijs voor wat je krijgt. We hebben niet echt vakantie kunnen vieren daardoor.
Kauwgom zat gewoon nog op het nachtkastje, de badkamers waren zo ontzettend smerig, de haren lagen overal. De kamers waren slecht onderhouden, zo ook het hotel zelf. Van de 4 hotels zijn er 3 buitengewoon beneden peil en is niets van wat je leest op de site. Onvriendelijk personeel die niet klantvriendelijk zijn ingesteld. Nooit meer Fletcher voor ons! Bilderberg is wat dat aan gaat een stuk beter.

Datum van verblijf: juli 2022