Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima georganiseerd restaurant.”
Beoordeling van Restaurante Fortuna Nova

Restaurante Fortuna Nova
Geclassificeerd als nr. 102 van 430 Restaurants in Los Cristianos
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Mediterraan
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
17 maart 2020 beoordeeld

Uitstekend en voldoende voor- hoofd en nagerecht voor een vaste lage prijs ( € 10,95 )
Omdat het er altijd vol zit wel vooraf reserveren .

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank hgheuker
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (310)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 310 beoordelingen

14 november 2019 beoordeeld

Deze eetgelegenheid ligt wat verborgen voor de gewone toerist maar is zeker een bezoek waard.Spijtig dat er al afgeruimd wordt voor iedereen gedaan heeft met eten.

Datum van bezoek: november 2019
Bedank cicerokeppe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De titel zegt genoeg, want als je smaakvol wilt eten, dan kun je dit restaurant beter overslaan. Na het voorgerecht (champignons en stokbrood met kaas/tomaat) namen we de mixed-grill (spare-rib, kip, entrecote, karbonade) en de spaghetti. Een enorme portie met weinig smaak. Het vlees bevatte veel vet, waardoor er veel moest worden weggesneden. De toetjes, een choco-mousse en een bolletje ijs, waren prima.

De totale rekening bedroeg rond de 30 euro. Dit was inclusief drie grote glazen wijn. Deze was waterig, maar niet overdreven onsmaakvol.

Kortom, overslaan als je een smaakvol avondje wilt. Wil je veel voor weinig, hecht je geen waarde aan smaak en ben je niet zo kieskeurig? Beslist hier gaan eten.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Bob T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig lokaal restaurant! Keuze uit streekgerechten. Vleesgerechten zijn een aanrader. Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert voor slechts 10,95 euro wanneer je ‘s avonds komt, ‘s middags kost het je nog minder: 8,95 euro.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank CarmenD3198
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Onze eerste avond naar aanleiding van de goede recensies naar een restaurant in dezelfde straat gelopen.
Echter zag het er totaal niet uitnodigend uit qua interieur waardoor we bij Fortuna Nova eindigden.
Het restaurant is sfeervol ingericht en voor €10.95 heb je een 3 gangen menu.
Je zou verwachten dat een 3 gangen menu voor een dergelijke prijs niet veel zou voorstellen maar het tegendeel is waar.
Vooraf lekkere meloen met seranoham en garlic bread.
Als hoofdgerecht gefrituurde kipfilet (2 grote filets) en kip met paprika in een smakelijke roomsaus.
Toe een panacotta en ijs (2 ruime bollen vanille).
Vervolgens nog 3 consumpties en dat alles voor minder dan €30,00.
Kortom prima eten, geen culinaire hoogstandjes maar smakelijk eten voor een zeer schappelijke prijs.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank 145oscarp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurante Fortuna Nova bekeken, bekeken ook

 
Los Cristianos, Arona
 

In Restaurante Fortuna Nova geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding