Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuke Apres ski direct onderaan de gondel”
Beoordeling van Urmonti Après Ski

Urmonti Après Ski
Geclassificeerd als nr. 10 van 19 Restaurants in Schruns
Gegevens restaurant
19 maart 2020 beoordeeld

Leuke Apres ski, direct onder aan de gondel. Dus of na de dalafdaling, of als je uit de gondel stapt kun je daar lekker de dag eindigen.

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Dennis v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (15)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 15 beoordelingen

23 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

De verzamelplaats voor alle skiërs beneden naast de skilift. Lekkere schnaps en pizza’s. Goede bediening en dito sfeer (al maak je die zelf).
Dagelijks te bezoeken is een aanrader!

Datum van bezoek: december 2019
Bedank B D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 maart 2019 beoordeeld

Ideale apres-ski bar aan de voet van de berg. DJ-set en drank a go-go. Let op voor de drank meters en de gadgets die je aangeboden krijgt bij de consumpties. Genoeg water drinken tussendoor.

Datum van bezoek: februari 2019
1  Bedank Siegfried D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Direct naast de lift en talabfahrt. Alles in één. Bar Appartementen en verhuren van skies. Leuke meiden, live music. En speciale aanbiedingen 1 liter bier met capuchon voor 9.80 euro. Pizza zijn ook heerlijk

Datum van bezoek: januari 2018
1  Bedank Florian F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 maart 2017 beoordeeld

Voor de après-ski liefhebbers the place to be met goede muziek en op een mooie locatie, direkt naast de lift en op het einde van de skipiste gelegen. De dranken zijn er niet goedkoop, maar de gezelligheid compenseert veel.

Datum van bezoek: maart 2017
1  Bedank Anna-Maria5857
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Urmonti Après Ski bekeken, bekeken ook

 

In Urmonti Après Ski geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding