Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (597)
Beoordelingen filteren
597 resultaten
Waardering van reizigers
357
115
62
26
37
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
357
115
62
26
37
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 597 beoordelingen
Beoordeeld op 25 augustus 2017 via mobiele applicatie

Centraal gelegen hotel aan het strand.
Hotel heeft een zwembad met een buitenbar waar ook elke dag een DJ aanwezig is. Boek je een kamer met zeezicht dan heb je uitzicht over het zwembad en de zee. Prijzen zijn over de top in verhouding tot service en kwaliteit.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank HarmB968
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
DoradoIbiza, Director de Recepción van Santos Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 november 2017
Google-vertaling

Thank you for taking the time to write a review on TripAdvisor. So pleased you enjoyed our unparalleled levels of service and comfort. We are looking forward to your next visit. José Serrano.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juli 2017 via mobiele applicatie

Tof hotel die centraal ligt! Super vriendelijk personeel die altijd klaar staat om te helpen. De handdoeken die op de bedjes aan het zwembad worden gelegd om te reserver zonder te worden gebruikt worden netjes verwijderd!!! Wij hebben vooral een rust en feestweekend gehad in Ibiza, Santos was zeker the Place To Be!! Zeker voor herhaling vatbaar. 1minpuntje was dat de WiFi in de kamer nogal traag was.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank vanheeb
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
DoradoIbiza, Recepción van Santos Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juli 2017
Google-vertaling

Blissful greetings from Ibiza! Thank you for taking the time to write such a thorough review on TripAdvisor. It is a really good recognition for our daily hard work in our efforts to offer the best service for all of our guests. Please be assured that we will be on your to your disposal to make also your next stay comfortable and even more memorable.

Zhila, Front desk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 april 2017

Het ligt direct aan het strand. De jonge medewerkers spreken Engels en zijn zeer klantvriendelijk. De suites zijn licht en leuk ingericht. Er mogen geen kleine kinderen logeren, dit is een pre. Er is een live dj die heerlijke muziek 'draait'. De prijs van het ontbijt m.n. is te duur. Een straat verderop kun je veel voordeliger ontbijten.

Kamertip: ga voor zeezicht
Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank BoumanN
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 oktober 2016 via mobiele applicatie

Hier geslapen en ontbeten met 4 vrienden. Op zich weinig op aan te merken zeer ruime en mooie kamers. Ontbijt had beter gemogen. Weinig variatie en geen echt lekker eitje. In het luide uitgaansgedeelte van Ibiza. Diverse leuke pubs in de buurt.

Datum van verblijf: oktober 2016
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank PieterVanOevelen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 augustus 2016

Reis samen met een vriendengroep. 7 personen in het totaal. Fijn verblijf, vooral de suite voor 4 personen aan het zwembad met het terrasje was leuk. Ook op het ontbijt viel niets aan te merken. Goede mix van jong en 'iets ouder' publiek. Hip en trendy, maar niet 'over the top.'

Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Angelique V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken