Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
28 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 327
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
travelup.com
US$ 323
Aanbieding bekijken
FindHotel
US$ 284
Aanbieding bekijken
TraveluroUS$ 312
PricelineUS$ 327
Lol.travelUS$ 342
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.182)
Beoordelingen filteren
1.184 resultaten
Waardering van reizigers
812
184
101
41
46
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
812
184
101
41
46
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.184 beoordelingen
Beoordeeld op 2 oktober 2021

Heel goed hotel met faciliteiten. Super hartelijk personeel con muy guapa Maria y Marga van de poolbar, heel lief en attent, geen moeite teveel voor speciale verzoeken. Gezellige ambiance, steeds weer een goed buffet met een uitgebreide keuze, overdag muziek bij het zwembad, 's avonds live muziek, veel value for money. Uitstekende all inclusive aanrader.

Datum van verblijf: september 2021
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank bwoltering
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Susana Cuesta, Dueño van Fergus Style Bahamas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 oktober 2021
Google-vertaling

Dear bwoltering,

Thank you kindly for your lovely feedback regarding your stay with us at the FERGUS Style Bahamas.

We are glad you had an enjoyable stay with us and we hope we get the pleasure of welcoming you back again in the near future.

Thanks for choosing FERGUS Group.

Kindest regards,

Susana Cuesta
Customer Experience
FERGUS STYLE BAHAMAS

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 september 2021

Ik en mijn vrouw hebben heerlijk genoten van het hotel en de relaxte en vrolijke sfeer die door het animatieteam word gecreëerd, mede dankzij Tiago en collega's.
De verzoek nummers, beachparty's en nog meer gezelligheid.
Wij komen zeker terug!

Gr yannick en MIchelle

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 261yannickw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Susana Cuesta, Dueño van Fergus Style Bahamas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2021
Google-vertaling

Dear Yannick en MIchelle,

We are thankful to you for sharing your positive experience at our FERGUS Style Bahamas with us.

We encourage our hotel team to work hard towards providing the best experience possible for our guests, so we are very glad to hear that we were able to make your stay an enjoyable one.

Thank you for choosing FERGUS Group and for your kind comments.

We look forward to welcome you again the near future.

Best regards,

Susana Cuesta
Customer Experience
FERGUS STYLE BAHAMAS

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 september 2021 via mobiele applicatie

Goed hotel, mooie ruime kamers, mooi zwembad, ligt aan het strand. De entertainment mensen zijn super vriendelijk. Vooral Tiago en Gabriele.
Enige minpuntje en tegelijk pluspunt is dat het dicht bij het vliegveld is, dus je hoort de opstijgende/dalende vliegtuigen goed.

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Maaike v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Susana Cuesta, Dueño van Fergus Style Bahamas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2021
Google-vertaling

Dear Maaike v,

Thank you kindly for your positive feedback regarding your stay with us at the FERGUS Style Bahamas.

We are glad you had an enjoyable stay with us and we hope we get the pleasure of welcoming you back again in the near future. Unfortunately, there is nothing we can do about our location.

Thanks for choosing FERGUS Group.

Kindest regards,

Susana Cuesta
Customer Experience
FERGUS STYLE BAHAMAS

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 september 2021

heerlijk gezellig hotel , super gelegen , we hadden all incl en dat was het zeker waard , eten was super, avond eten soms beetje koud als je na 9 uur ging eten.
lekker zwembad, en gelijk aan het strand, taxi stad 15,00 en vliegveld, 10,00 .grote kamers en de bedden waren echt oke goed werkende airco, we zouden zeker terug gaan naar dit hotel

Kamertip: volgens ons zijn alle kamers ruim en oke
Datum van verblijf: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 434jeanetw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Susana Cuesta, Dueño van Fergus Style Bahamas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2021
Google-vertaling

Dear 434jeanetw,

Thank you so much for taking time to share your opinion with us on TripAdvisor.

It gives us great pleasure to learn about your wonderful experience at our FERGUS Style Bahamas and that you enjoyed every part of your stay recommending us to other travellers.
Your constructive comment regarding the meals temperature in our restaurant after 9pm has been forwarded to our Management for review and action.

We look forward to welcome you again the near future.

Best regards,

Susana Cuesta
Customer Experience
FERGUS STYLE BAHAMAS

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 augustus 2021 via mobiele applicatie

Kamers waren goed schoon. De badkamer is inmiddels wel aan vervanging toe, maar we hebben er prima kunnen douchen. Fijne bedden en kamer was goed koud door de airco. We hebben enorm genoten van al het lekkere en gevarieerde eten, leuk dat er een ‘extra’ restaurant is waar je 1 dag in de week heen kan. Het zwembad was top, maar wel heel jammer dat iedereen de bedjes bezet hield en er lang niet genoeg bedjes zijn voor iedereen. Het personeel was aardig en gezellig. Het was een top vakantie!

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 936maritr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Susana Cuesta, Dueño van Fergus Style Bahamas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2021
Google-vertaling

Dear 936maritr,

Thank you very much for choosing our place for your holidays and the valuable review given to the FERGUS Style Bahamas.

It is always a pleasure to hear that our guests had an overall enjoyable holiday experience staying with us and recommending us.
We will certainly transmit your remarks concerning the needed renovation of the bathrooms along with the enforcement of the hotel's policy about the non-reservation of sun beds around the pool to our Management in order to improve our service and make our guests feel like home.

Thanks again for choosing FERGUS Group.

We hope we get the pleasure of welcoming you back to our hotel in the near future.

Kind regards,

Susana Cuesta
Customer Experience
FERGUS STYLE BAHAMAS

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken