Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.122)
Beoordelingen filteren
1.122 resultaten
Waardering van reizigers
139
362
317
150
154
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
139
362
317
150
154
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.122 beoordelingen
Beoordeeld op 19 maart 2019 via mobiele applicatie

Prima hotel met goede en ruime kamers (met wel wat harde bedden). Zorg wel dat je een kamer kiest met terras met uitzicht op het zwembad of zeezicht. Het hotel heeft een prima restaurant, waarbij veel gerechten via "show-cooking" worden bereid tijdens het ontbijt, de lunch en het diner. Het personeel is uiterst vriendelijk, behulpzaam en keihardwerkend om het de gasten naar de zin te maken.
Het plaatsje Costa Calma stelt helaas niet veel voor. Het eiland Fuerteventura heeft een bijzonder karakter....van woestijnachtig landschap, duinen en heuvellandschap.

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank NickP1985
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 maart 2019

Kijk door de paar ontbrekende badkamer-tegeltjes en hier en daar wat bladderende verf heen en je ziet een goed hotel met prima faciliteiten, ook voor mindervaliden. Wij hadden de aangepaste kamer geboekt, met inloopdouche, beugels, onderrijdbare wastafel en klapkrukje in de douche. Voldoende ruim, schuifdeur. Hotel zelf voldoende drempelvrij.
Minpuntje is de schoonmaak cq het wisselen van de handdoeken; niet elke dag. En op de dagen dat ze wel zouden moeten komen, komen ze niet (behalve als je klaagt bij de receptie). Wel heel vriendelijk personeel.

Kamertip: Standaard een bad waarin je kunt douchen. Vraag om een aangepaste kamer en je krijgt een inloopdouche.
Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Emmy V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 februari 2019

De boeking voor Fuerteventura Playa was een gok, veel reviews waren behoorlijk negatief. Groot was onze verrassing toen we er arriveerden, de ontvangst bij de moderne receptie verliep vlot en vriendelijk.
De kamer was ruim, mooi, schoon en de inrichting was gezellig en toch praktisch.
We hadden een kamer met ruim terras, we hadden poolview. Probeer dit te regelen bij de boeking. Een kamer met zeezicht is helemaal fantastisch, maar dan zit u wel aan het eind van de hotelvleugel, ver van het hotel-restaurant en de receptie af.
Het restaurant heeft verschillende gedeeltjes, u kunt zelfs op het buitenterras ontbijten, de buffetstijl beviel prima, veel keus en de gerechten worden steeds aangevuld. Natuurlijk is het eten anders dan thuis maar probeer rustig! alles uit, neem de 1e keer een beetje, bevalt het dan loopt u nog een keer langs het uitgebreide buffet.
All inclusive is een goed concept, ook de lunch is goed verzorgd, verder is er bij het zwembad een bar en tijdens de avonduren is het gezellg zitten in de grote, goedbezochte avondbar, waar het animatieteam leuk en goed bezig is.
Alleen snap ik niet dat ouders met hun kleintjes nog zolang na het discofeestje blijven hangen, de ukkies worden steeds baldadiger, worden niet tot de orde geroepen, dat verstoort de gezelligheid.
Rondom het ruime zwembad staan genoeg ligbedden, er is een handdoekenservice tegen borg, wisseling van handdoek is € 1,00. De groene vlag betekent dat er toezicht is, bij de rode vlag niet.
Via de mooie hoteltuin bereikt men het strand, er liggen langs de vloedlijn steentjes en stenen, waterschoentjes bieden uitkomst. 100 m verder is een mooi en schoon strand, goed te lopen door mensen die goed ter been zijn.
Tegenover het hotel ligt langs de hellende weg een palmentuin, hierdoor kunt u naar boven wandelen, waar ongeveer 400 m verder een klein, goed voorzien winkelcentrum is.
Minpunt van de badkamer is
1. dat er staand in het bad gedoucht moet worden en dat er aan de muur geen handgreep op stahoogte is. Op de bodem van het bad zijn antiglijpunten aangebracht.
2. De zeer lage wc, waarvan het best moeilijk opstaan is.

Neem trui/vest, blouse met lange mouwen mee, 's-morgens en 's-avonds kan de wind behoorlijk fris zijn. U bent immers op een smal eiland.

Kamertip: Kamer met poolview seaview is ver vanhotellobby en restaurant matras te hard vraag bij receptie een topmatras
Datum van verblijf: februari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank freedom001
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 februari 2019

Wat betreft verhouding prijs kwaliteit is dit hotel zeker de moeite waard. Wat eten , drinken en ligging betreft is het erg goed. Je komt aan bij de receptie en dan is rechts wat onderhoud betreft beter dan de linkse poot van het hotel. De even kamernummers kijken op het zwembad en binnen tuin en schuin naar de zee. Het personeel is ronduit vriendelijk. Het stucwerk en tegelwerk heeft hier en daar onderhoud nodig maar over het geheel genomen een erg leuk hotel. Busvervoer vanaf het hotel is gratis. Kom je de receptie uit en loop je rechtsaf dan kom je vrij snel bij een supermarktje en wat winkels.

Kamertip: Er zijn liften.
Datum van verblijf: februari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Peter v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 januari 2019

Kamers zijn standaard niet heel luxe maar zeer netjes, bijna elke dag wordt er schoongemaakt, door een vriendelijke schoonmaakster! Ze maakte elke keer een figuurtje van de handdoeken. Hotel personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam, ontbijt is beetje het zelfde na een paar dagen "saai", Middag & Avond daar in tegen zeer goed en elke keer wat anders. Genoeg keus voor ieder. Prima zwembad en bar buiten. Avond animatie is niet iedere dag even boeiend, maar wel gezellig! Kortom zeker een aanrader voor een kleine prijs!

Datum van verblijf: januari 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Danovski
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken