Wij gaan voor een vakantie niet vaak naar dezelfde bestemming, maar voor Lanzarote en hotel H10 Lanzarote Gardens maken we al 5 jaar een uitzondering. Dit jaar gaan we voor de 6e keer. Het hotel zorgt er keer op keer voor dat dit voor ons hele gezin de meest ontspannende vakantie is van het jaar. Het buffet is heerlijk, met veel keuze - en de kinderen genieten zelfs van hun eigen kinderbuffet. De animatie springt er ook bovenuit, zonder storend te zijn. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat is er van alles te doen. Van de verschillende clubs voor kinderen tot leuke shows en live muziek in de avond en van waterpolo en tennis tot aquagym en Daisy-games. De zwembaden zijn heel fijn, de ligbedden eromheen ook. We vermaken ons prima een hele dag in het hotel, maar huren ook altijd een auto - want Lanzarote verdient het om gezien te worden. Architect Cesar Manrique heeft zijn stempel gedrukt op prachtige creaties. Tip: bezoek zijn vroegere huis en de attracties van zijn hand, zoals de Mirador del Rio en Jardin de Cactus. Wij kunnen niet wachten om er weer heen te gaan en de vriendelijke staf weer te zien!