CMoer
Nederland

Leuk hotel!

5,0 van 5 bollen26 aug 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
Favoriet van het hotel
Een erg leuk hotel, volledig gericht op kinderen. Een waar paradijs voor kinderen met een heel leuk zwembad en een top animatie team. De ligging van het hotel is fijn, je bent zo bij het strand, winkels en restaurants. Wij hebben gebruik gemaakt van half pension. Het was mogelijk om te lunchen in plaats van te dineren, erg fijn! Verder vriendelijk personeel in het restaurant en bij de pool bar. Kamers netjes en schoon. Zeker een aanrader!
Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Bezocht met familie
Gereageerd 28 aug 2022
Dear CMoer,

Thank you very much for your great review and my apologies for answering in English.

It is always such a pleasure to receive compliments for the staff and it is nice to read that you also liked the room and our swimming pool.

We hope to see you again very soon.

0.7 km van H10 Suites Lanzarote Gardens
1.6 km van H10 Suites Lanzarote Gardens
1.0 km van H10 Suites Lanzarote Gardens
Meer hotels in Costa Teguise bekijken
Beoordeeld op 13 augustus 2022

H10 Suites Lanzarote Gardens is een echte aanrader voor een gezin met kinderen. De accommodatie is zeer netjes en schoon! Net als de kamer!
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Bij het zwembad was het niet mogelijk een ligbed te “reserveren”. Super goed dat handdoeken werden weggehaald als er niemand gebruik van maakte. Zo had iedereen kans om een plekje aan het zwembad te krijgen!
Elke dag slaagde ze erin om voldoende variatie aan te brengen in het aanbod van het buffet. Het buffet was ook van goede kwaliteit.
Het animatieteam is echt geweldig! De hele dag door zijn er activiteiten voor kinderen van jong tot oud. Het avondprogramma was voor ons en de kinderen heel erg leuk. Heel mooi programma!!

Datum van verblijf: augustus 2022
IRIS BERGER, General Manager van H10 Suites Lanzarote Gardens, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2022

Dear 308adc,

Thank you for taking the time to share your experience of your last holiday with us and my apologies for answering in English.

I would like to thank you for your positive comments regarding the staff, the food and our entertainment programm. To hear that you and your family had a great time is a great motivation.

We look forward to welcome you back here the next time you visit the island.

Best regards!

Beoordeeld op 5 augustus 2022 via mobiele applicatie

Een fijne plek, zeer schoon en fris. Leuk complex waar genoeg te doen is voor jong en oud.
Leuk zwembad, wel jammer dat het bad niet verwarmd is waar juist de jongsten spelen.
Ligt centraal, dichtbij het strand. Leuke restaurantjes naast het hotel en genoeg aan de boulevard.
Miniclub op het park heel leuk en goed geregeld. Onze dochter (5jr) ging er graag heen. Elke dag een ander thema en kwam enthousiast terug. Een leuk en professioneel animatieteam.
We zouden er zeker nog eens naar terug gaan.

Datum van verblijf: juli 2022
IRIS BERGER, General Manager van H10 Suites Lanzarote Gardens, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2022

Dear 299yvetteh,

Thank you for taking the time to write a review of your recent stay at H10 Suites Lanzarote Gardens and my apologies for answering in English.

We are delighted that you had amazing holidays with us. Thank you for mentioning the location, how beautiful is the complex and the animation staff, we are really glad to hear that your daughter enjoyed de miniclub.

Looking forward to welcome you back here in the future.

Beoordeeld op 27 juli 2022

Zeer goed hotel, volledig gericht op gezinnen met (kleine) kinderen. Alle comfort is er voorzien voor hen.
Centrale ligging, vlakbij de kust, winkeltjes, bars - resto's en een mooie boulevard.
Verzorgde kamers, zeer lekker eten met heel veel variatie bij ontbijt, lunch en avondmaal. Het personeel is er heel vriendelijk en stelt alles in het werk om jou op jouw wenken te bedienen. Er wordt heel veel aandacht besteedt aan hygiëne en netheid. Enige minpuntje (wij gingen in het hoogseizoen), is de beleving in het restaurant. (Wij hadden niet het gevoel in een hotelresto te zitten, maar eerder in een refter van een pretpark - door de vele kleine kinderen - etensresten op de grond, gehuil, ....)
Zeer goed animatieteam, zeker voor kleine kinderen. Onze speciale dank aan de Belgische Max, die voor onze kinderen voor Nederlandstalige animatie zorgde.

Datum van verblijf: juli 2022
IRIS BERGER, General Manager van H10 Suites Lanzarote Gardens, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2022

Dear charjur,

First of all we are sorry to answer in English.
We appreciate your comments regarding your stay at our hotel very much. It is always a pleasure to receive positive feedback. We are delighted to read that you liked the selection of food as well as our friendly team. I make sure that Max will read your special mention.

Thank you for sharing your experience, and we hope to see you on your next visit to Lanzarote.

Beoordeeld op 18 juni 2022

Prachtig hotel. Heel schoon en heel vriendelijk personeel. Voor de kinderen is het er fantastisch. Alle credits voor het animatie team. Goed eten en de ligging is ideaal. Je bent zo op het strand of winkels/restaurants.

Datum van verblijf: juni 2022
IRIS BERGER, General Manager van H10 Suites Lanzarote Gardens, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juni 2022

Geachte R8901Rlingridj,

Gewelding om te lezen dat u en uw familie een fijne vakantie hebben gehad in H10 Suites Lanzarote Gardens. 5 punten is helemaal top!
Dank hiervoor groetjes namens al onze medewerkers, en wie weet tot ziens.

Groetjes,

Beoordeeld op 19 mei 2022

wat een leuk en gastvrij hotel! Wij hebben genoten!
- onze kamer was al om 11 uur klaar toen wij ochtends aankwamen! Dit was zo fijn, aangezien we met een baby reisde!
- personeel super vriendelijk, niets te veel en ze denken graag met je mee! Mooi om te zien dat ze zo trots zijn op het hotel en op hoelang ze al voor het hotel werken
- Zeer schoon, naast dat bedden elke dag worden opgemaakt en er nieuwe handdoeken worden neergelegd, wordt ook elke dag de vloer gedweild
- in elke kamer zit een kleine keuken met magnetron en koelkast! ideaal als je met een baby reist
- sfeer in het hotel is erg gemoedelijk en rustig
- wij hadden half pensioen, elk avond is er een soort van thema: zeevruchten, Turks, Grieks, Italiaans, maar altijd aangevuld met aardappels, vlees groenten en salade
- kinderen hebben een eigen kinderbar waar ze zelf eten kunnen halen. Onze zoon vond dit heel leuk omdat het op ooghoogte is
- kidsanitmatie is ook dik in orde. Wij zijn eigenlijk heel ondernemend, maar zijn nauwelijks het resort uitgeweest

- strand is 3 min lopen en het is een zandstrand.
- 2 supermarkten om de hoek

extras:
- strandhanddoeken te huren voor 1 euro pp
- baby club ( baby kan er niet slapen, maar je kan eventueel je kleine een uurtje achterlaten, genoeg speelgoed en leuke leidsters)

Kamertip: wij hebben een kamer bij het zwembad gevraagd zodat we hier konden zitten met de babyfoon:)
Datum van verblijf: mei 2022
IRIS BERGER, General Manager van H10 Suites Lanzarote Gardens, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 mei 2022

Dear Sinead1989,

First of all We are sorry to answer in English.
On behalf of the hotel's team I would like to express our gratitude for your wonderful feedback.
We are very satisfied to read that you enjoyed our family resort H10 Suites Lanzarote Gardens, and we celebrate that you liked the room, food and animation.
We are convinced that staff makes the difference and according to reviews like yours, we sincerely feel that we are doing a good work. Thank you again for motivating us!
We would love to welcome you again soon!

Kind regards!