Bij aankomst kreeg ons dochtertje van bijna 2jaar een emmertje en speeltjes voor in het zand waar ze heel blij mee was. Personeel Receptie was heel vriendelijk. Eigenlijk was al het personeel vriendelijk en superlief met ons dochtertje. Enkel de man van de strandhopper, die is echt degoutant. Maar vooral in het restaurant heel vriendelijk met af en toe een grapje en ook weer heel leuk met de kindjes
Het eten was vaak heel zout en je had veel keuze maar vaak weer dezelfde gerechten. Vaak lang wachten op pizza en frietjes.
Ontbijt was perfect met lekkere koffie en elke dag verse ananas, enkel misten wij meloen.
Cocktails waren heel goed voor een all-inclusive, leuk dat je ook kon vragen om een beker zodat je je drankje mee naar de kamer kon nemen. Handig met kleine kindjes die al vroeg slapen.
Elke avond wel een leuk optreden of dergelijke. Ons dochtertje was nog iets te klein voor mini-disco maar ze vond het wel leuk.
Het hotel zit vol engelsen waarvan sommige echt geen respect hebben voor andere gasten. Zo werden wij om 4uur snachts wakker van een paar kamers verder 2 engelse trienen die een feestje gaven op hun kamer, met deuren gooiden en lekker aan het zwemmen waren.
Of mensen die savonds laat lekker fluitend door de gang kwamen.
Wij hadden een swim-up kamer die gedateerd was maar wel netjes. Zeker een aanrader! Het poortje naar het zwembad had een slot aan de buitenkant! Superveilig zo😊
Kamer was ruim en van alles voorzien, haardroger, waterkoker, koffie, minibar, ruim rek om handdoeken te drogen. Heel goede airco!
Enkel het douchegordijn was verschrikkelijk vies, vol schimmel! Vervang dit toch door een glazen wand, dan staat de badkamer ook niet meer onder water.
Handdoeken voor het zwembad waren heel degelijk. kan je enkel ruilen tussen 9 en 14u. Handig om te weten want de onze lagen al bij de vuile, terug er uit gaan vissen dus🤢
Ligging is minder, wij zijn naar kardamena gewandeld maar met die hitte was het echt niet te doen met een klein kindje.
Voor de rest niets in de buurt.
Zwembaden waren redelijk koud maar voor ons zeker te doen, voor kindjes best wel koud.
Voor kinderen is er ook niet veel te doen. De kleinste glijbaan is ook enkel voor kinderen tussen 5 en 10jaar.
Ik wou met mijn dochtertje in het grote zwembad gaan maar dat mocht niet van de badmeester omdat ze geen bandjes aanhad🙄
Het strand is heel gezellig en rustig met een bar, van de snacks hebben wij geen gebruik gemaakt.
Toch 4 sterren, alleen al voor het personeel dat zich echt uit de naad werkt!
Op zich geen slecht hotel maar voor ons niet voor herhaling vatbaar vanwege de ligging en het eten.