Derk P

Matig hotel, lange broeken nachtmerrie

Beoordeling van Lagas Aegean Village
1,0 van 5 bollen29 jul 2024 beoordeeld
D P
2/5
5 minuten geleden op Google
Het hotel ligt echt op een mooie plek, en de setting is daarbij lekker Grieks. Het zwembad is geweldig en de zee met daar een prive strandje zijn dichtbij en heerlijk om aan te liggen.
Voor de rest vonden we de vakantie hier matig. Te beginnen met de kamer. We hadden zeezicht geboekt en kregen parkeerplaatszicht, na even vragen konden we de volgende dag naar een andere kamer, wat fijn en meedenkend was. Helaas was deze kamer ook geen pretje. Na twee uur overstroomde het putje omdat deze verstopt was. De airco was kapot en de deur naar het balkon kon niet dicht. Na dit te hebben aangegeven bij de receptie werd dit wel snel verholpen, maar toch waren we hier de eerste drie dagen van de vakantie maar druk mee. Overigens waren we wel super blij met de zeezicht, heerlijk wakker worden sochtends. Dat was het verhuizen zeker waard.
Dan het eten. Op sommige dagen was dit best prima, vooral de Griekse salades waren heerlijk. Maar veeluit vonden we weinig keuze en vonden we het allemaal een beetje plain. Toetjes waren dan wel weer goed. Het grootste probleem vond ik bij het avond eten dat ze van je eisen dat je als man een lange broek moet dragen (vrouwen mochten dan wel in hun korste broekjes komen eten). Toen wij er waren was het 35 graden en er was geen airco. Dit vind ik echt een megadomper op mijn vakantie, waarin ik gewoon lekker in mijn korte broek wil kunnen eten. Vooral als het bloedheet is. Overigens vind ik het management daar enorm niet profesioneel mee omgaat, want ze spreken je als het om deze kwestie gaat aan als een klein kind, waarbij ze echt een arrogante houding hebben. Ik zou aanraden de managers van dit hotel eens een cursusje klantvriendelijkheid te laten volgen😁. Het overige personeel was lief en meedenkend (shoutout voor hun). Vooral de jongen van de bar vonden we erg aardig! Plz blijf zo relaxed💪
Conclusie; wij raden het hotel echt af! We zullen hier niet meer terugkomen en adviseren een klantvriendelijker hotel.
Datum van verblijf: juli 2024
2.3 km van Lagas Aegean Village
4.7 km van Lagas Aegean Village
Meer hotels in Kardamena bekijken
Beoordeeld op 20 augustus 2019 via mobiele applicatie

Wij zochten een weekje rust op Kos en kozen dit hotel vanwege de ligging aan het strand en het leuke gebouw, dat tegen de berg is aangebouwd en de fitnessfaciliteiten die op de website aangeboden worden.
Helaas moet je voor de ligbedden op het strand, de strandlakens en de fitnessruimte extra betalen. Verder heb ze een heel onhandig betaalsysteem tijdens het eten. Overall cash of soms met kaart. Het zou zo makkelijk zijn als je alle extras op de kamernummer zou kunnen zetten en aan het einde van je vakantie betalen!! De lunch is zelfservice , al la Ikea, na het betalen wordt jouw dienblad naar de tafel gedragen.
Het personeel is grotendeels (!)erg vriendelijk en behulpzaam.
De kamers zijn leuk, schoon en met zeezicht, een hotel met potentie , misschien met een beter management!!

Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeeld op 1 november 2018 via mobiele applicatie

Het hotel oogt leuk, heeft veel potentieel. Mooi gelegen ook.

De bediening is super maar ze worden ook goed id gaten gehouden door het management.

Dat management verziekt de sfeer enorm. Een cursus people management is hen ten zeerste aan te raden.

De sfeer werd koud als de oudere man (met grijzed retro telefoon) en de jongere gast (die altijd gestresseerd was/nooit gedag zei) in de dining room plaatsnamen.
Zij moesten ook persee speciaal behandeld worden, ook niet leuk voor de gewone gasten.
Ook riep de oude man graag nors, hij sloeg er zelfs eens op zijn hoofd.
Echt degoutant en respectloos naar uw bron van inkomsten.

We kregen compassie met het personeel. Zelfs op de laatste dag dat het hotel open was liepen zij op de tippen van hun tenen.. echt erg. Sterkte aan hun allen!
Het leken ons stuk voor stuk toffe en grappige mensen die zichzelf niet konden zijn..
Arme kelner id dining room, arme receptioniste enz...

Veel slechter management kan er volgens mij niet bestaan..

Ondanks dat er nog gasten waren werden de ligstoelen toch al opgeruimd ah strand. Laat die paar stoelen nog even staan en je maakt mensen blij.

Lichten waren ook vaak uit, decoratie was er amper. Zeker bij het binnenzwembad en i/d tv room.

De receptioniste van internationale was wel een toffe, vriendelijke en blije vrouw, maar zij viel ook niet onder dit management.

Dit hotel is momenteel geen aanrader. Vervang het management en behou het personeel en waardeer hun inbreng, geef ze complimenten en een goed loon voor hun inzet (ze waren altijd aanwezig) is mijn tip. Dan wordt dit een tophotel!

Datum van verblijf: oktober 2018
Beoordeeld op 25 oktober 2018 via mobiele applicatie

Het hotel is erg mooi en aangezien wij laat in het seizoen waren was het erg rustig. De kamer was ruim en mooi, helaas deelden we het balkon met ons onbekende buren. Daardoor maakten we er eigenlijk geen gebruik van. Kamerservice was goed. De pool is mooi, poolbar en snackbar goed en met uitgebreide keuze. Restaurant was een beetje karig ingericht en je werd een plek aangewezen, ik had liever zelf uitgezocht. Meeste personeel was heel vriendelijk en service-gericht. Eten: salade en dessertbuffet vonden we goed, het warme buffet vond ik eentonig. Maar 1x griekse avond, dat had vaker gemogen. Ontbijt was super. We genoten van het strand dat zo lekker dichtbij was en heel mooi.

Datum van verblijf: oktober 2018
Beoordeeld op 15 juli 2017 via mobiele applicatie

Wij hebben 2 geweldige weken in dit hotel doorgebracht. De kamers zijn heel schoon en zien er prachtig uit. Op ons verzoek hadden wij een kamer onder aan de berg, maar ook van daaruit een prachtig uitzicht. Ruim kluisje in de kamer (betaald), een koelkastje en goede airco. Een groot zwembad en het strand "voor de deur". Het personeel is oprecht heel erg aardig. Tijdens onze weken veel Engelsen en Duitsers, geen Nederlanders gezien. Het ontbijt en diner zijn heel erg goed en de medewerkers fantastische mensen. Het animatieteam is heel spontaan, ook als je niet meedoet met de activiteiten.
Let op; mannen moeten verplicht een lange broek tijdens het diner, hier wordt streng op toe gezien. Voor de stappers en het nachtleven kun je naar Kardamena, een paar kilometer verderop. Vanaf het hotel met de taxi is het € 7,00.
Voor jongeren zouden wij dit hotel niet aanbevelen, maar wil je een relaxte vakantie dan zit je hier goed.

Datum van verblijf: juli 2017
Beoordeeld op 28 mei 2017 via mobiele applicatie

Samen met mijn vriend een week in dit hotel verbleven. Absoluut een geweldige week gehad! Personeel is zeer vriendelijk, schone en nette kamers, en ook het buffet was lekker en afwisselend. Hotel is gelegen op een heuvel, echt een paradijs! Aanrader!

Datum van verblijf: mei 2017