Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk!”
Beoordeling van Vinaz Resto Bar

Vinaz Resto Bar
Geclassificeerd als nr. 6 van 70 Restaurants in Kalamaki
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
29 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten, super betrokken en goede bediening, geluk met de rust in de 'corona-tijd' anders zit het bomvol.
Zeker een aanrader om een keer te dineren!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank jappa123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (247)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 247 beoordelingen

22 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier ONWIJS lekker gegeten! Echt niet te vergelijken met de rest van de restaurants in Kalamaki. Vinaz is veruit de beste en zou echt nr. 1 moeten zijn. Een absolute aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank Mevert1989
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hebben hier heerlijk gegeten en ze hebben goede (rode) wijnen. Modern restaurant. Vriendelijk personeel en leuk om eens in de “oude hoofdstraat” van Kalamaki te eten. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank sarahdelange
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Natuurlijk. Ander land. Andere gewoontes. Een ding is duidelijk. Het led licht hebben ze ook hier ontdekt. Wat de bediening betreft. Aardige bediening. Ze zeggen wel eens dat de bediening aan het einde van het seizoen kan tegenvallen. Hiervan is bij Vinaz niks te merken. We hadden een voorgerecht en hoofdgerecht. Voor hadden twee varianten van gehakt balletjes en iets anders, wat precies weet ik helaas niet meer. Maar beiden waren lekker. Hoofdgerecht Angus biefstuk. Op een mooi belegd bord en zeebaars, dit op aanraden van Vinaz. Beiden waren heerlijk. In totaal waren we 62 euro kwijt, Incl. Drinken (bier/wijn). Goede prijs kwaliteit verhouding.

Al met al prettig restaurant om te gaan eten. Jammer van de televisie (deze heb je in alle restaurants). Wel weer prettige achtergrond muziek. Al staat die voor onze begrippen wat hard. Maar zoals gezegd. Ander land andere gewoontes.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank 581emielk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Restaurant was ons aangeraden en we snappen waarom. We waren met 5 personen en hebben hier allemaal een paar keer heerlijk gegeten. Hebben veel restaurants bezocht tijdens ons verblijf op zakynthos maar Vinaz was absoluut onze favoriet. Heerlijk eten en ontzettend aardige bediening. Eigenaar heeft ook een cocktailbar, leuk om nog even wat te drinken na het eten.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Eva s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Vinaz Resto Bar bekeken, bekeken ook

 

In Vinaz Resto Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding