Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (472)
Beoordelingen filteren
472 resultaten
Waardering van reizigers
260
153
28
25
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
260
153
28
25
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 472 beoordelingen
Beoordeeld op 16 september 2018

Hotel, kamer,bar,zwembad zeer proper , ruim en goed.
Restaurant: ontbijt eentonig.
A la carte ok maar prijzig t.o.v uit eten.
Eten zelf was afwisselend goed en minder goed in het restaurant van het Hotel.

Verbleef: september 2018, reisde met een partner
Bedank Gert G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 september 2018 via mobiele applicatie

Tenuta Moreno is zeker een aanrader!
Propere kamers, groot zwembad, vriendelijk personeel en een ideale ligging om met de huurauto Puglia te ontdekken.
Enkel het ontbijt stak al vrij snel tegen wegens wat te weinig variatie.
Ook wanneer je wat kritischer gaat kijken naar de infrastructuur merk je dat er hier en daar iets moet hersteld/geverfd worden, maar hier ondervind je helemaal geen hinder door.

Verbleef: september 2018, reisde met een partner
Bedank Wout V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2018

Top Vakantie alles er op en aan zuiverheid tot in de puntjes
Vriendelijkheid heel hulpzaam ...is afgelegen maar met een huurauto kom je overal in de buurt de mooiste plaatsen van puglia
Het personeel was allemaal top van ober tot receptioniste iedereen was super vriendelijk .
De mensen die zeggen dat ze niet vriendelijk waren in Tenuta Moreno kijk eerst naar je eigen gedrag want ze waren allemaal top
Un saluto grande a tutti voi di Tenuta Moreno era una vacanza Top da 10 stelle ❤️
Dal Belgio Candida e cosimo

Kamertip: Allemaal mooi heb in deze Hotel niks vies gezien
  • Verbleef: juli 2018, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank PireddaC2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juli 2018 via mobiele applicatie

We hebben hier maar weinig medewerkers gezien die een glimlach op hun gezicht kunnen toveren. De meeste werknemers hebben een sombere blik en lijken niet gelukkig in hun job.

Het eten is wat eentonig. Vooral de pasta is elke avond dezelfde. Ook de keuze van vet dessert laat te wensen. En dan moet je ook nog snel zijn want meestal zijn de aantrekkelijke taarten snel op.

Er vindt regelmatig een mooi event plaats, maar jammer genoeg nooit voor de hotelgasten. De (trouw)feestjes zien er mooi uit. Spijtig dat het hotel niet dezelfde inspanning levert voor hun gasten die er 1 of 2 weken verblijven.

Men zou zoiets moois kunnen uitbouwen hier mits dat de directie een inspanning levert om de pool op te waarderen, de zalen wat gezelliger te maken. Kortom, dringend frisse ideeën welkom.

Verbleef: juli 2018, reisde met familie
Bedank chrisJonckheere
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2018

Tenuta Moreno is een fantastische locatie, een oase van rust tussen de wijn- en olijfgaarden, het meeste geluid komt van de krekels. Een fantastische gevraieerde keuken op basis van eigen geteelde groenten en kruiden gecombineerd met heerlijke wijnen (aan deftige prijzen vergeleken met de kwaliteit). Ideaal gelegen voor het verkennen en bezoeken van heel Apulia gezien de centrale ligging. Extra troef is het grote zwembad met genoeg ligbedden (waardoor je niet heel vroeg moet opstaan om handdoeken te gaan leggen).

Verbleef: juli 2018
Bedank Filip_VL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken