Marie-Jose H

Prima uitgangspunt om Puglia te ontdekken!

4,0 van 5 bollen15 jul 2024 beoordeeld
Riva del Sole is een prima hotel met aardige en behulpzame medewerkers. Boek vooral een auto bij de vlucht want het hotel ligt een beetje afgelegen. Het hotel is schoon en wordt goed onderhouden. De kamer die ik had was lichtelijk gedateerd. Ik heb een fijne week gehad.
Datum van verblijf: juli 2024
Kamertip: Vooral een auto huren tijdens je verblijf.
Reistype: Bezocht alleen
Meer hotels in Giovinazzo bekijken
Beoordeeld op 25 juni 2024

Groot hotel
Zwembad omringd met palmbomen
Verschillende plaatsen om even te gaan zitten en iets te drinken
Propere grote kamers met airconditioning elke dag proper handoeken
Zeer uitgebrijd ontbijt
Op 200 meter van zee strandstoel en parasol inbegrepen voor hotel gasten
Strandbar en restorand aan zee
Personeel heel vriendelijk
Barman David is TOP.
Fietsen gratis terbeschikkingstelling
Bushalte vooraan het hotel

Datum van verblijf: juni 2024
Beoordeeld op 25 juni 2024

super leuk hotel in een groene omgeving. veel keuze als ontbijt. leuke bediening. de barman david is een topper . super leuk hotel in een groene omgeving. veel keuze als ontbijt. leuke bediening. de barman david is een topper . super leuk hotel in een groene omgeving. veel keuze als ontbijt. leuke bediening. de barman david is een topper .

Datum van verblijf: juni 2024
Beoordeeld op 10 oktober 2023 via mobiele applicatie

We zijn er 5 dagen geweest.
Onze kleine kamer was prima en badkamer netjes en schoon.
Ontbijt is echt meer dan prima, keuze genoeg en erg lekker!
2 x gegeten bij restaurant Levante aan het strand, eten was prima.
Enige minpuntje vonden wij het doolhof aan paaltjes met touwen waar je een weg door moet zoeken om bij het restaurant binnen te komen. (Je kan er natuurlijk ook gewoon overheen stappen) 😁
Verder vriendelijk en behulpzaam personeel.
We hadden wel een auto gehuurd om naar de mooie plaatsjes in de nabijheid te kunnen gaan.
We hebben Bari, Alberobello, Molfetta, Polignano a Mare en onze persoonlijke favoriet Giovinazzo bezocht.

Kamertip: Aan te raden is om een auto te huren om de mooie stadjes in de regio te kunnen bezoeken.
Datum van verblijf: september 2023
Beoordeeld op 29 april 2023

Kleine kamers zonder zitje en bijna geen kamers met zeezicht. Douche was klein maar goed. Bedden lagen prima, niet te hard niet te zacht. Enig gedoe met lakens en los dekbed ipv dekbedhoezen. Personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Goede busverbinding en ook met de trein vanuit Giovinazzi veel mogelijkheden met het OV. Wij vonden een huurauto prettiger (let op zorg voor een creditcard!). Korte invoegstroken, slecht wegdek en Italiaans rijgedrag went uiteindelijk ook. Het hotel is uiterst gehorig: neem oordoppen mee! Je hoort alles van andere gasten. Ook in de nacht blaffende honden en de trein die vrij dicht in de buurt langs komt.
Het zwembad is nog niet open in april terwijl het wat betreft het weer wel had gekund. Bij het strand is alles vervallen en oud en eigenlijk een bende. Niet zoals het op de foto’s wordt weergegeven, misschien een klein stukje met de hemelbedden (die in april ook zeker niet in gebruik zijn), maar de rest is echt niet onderhouden, zonde want wel een mooie plek.
Ontbijt was goed alleen geen warme dingen (scrambled eggs ook lauw of koud). Wel heerlijk vers fruit en verse fruitsap en je cappuccino wordt terplekke gemaakt. Elke dag hetzelfde maar zeker goed.
In de omgeving op ongeveer een uur afstand de bekende plaatsen te bezoeken (Alberobello, Trani, Bari, Monopoli, Poligno a Mare enz) en Giovinazzi zelf is ook een kneuterig plaatsje met heerlijke fotogenieke straatjes om in rond te dwalen en vele restaurants.
Kortom een heerlijke vakantie gehad maar volgende keer toch een ander hotel voor ons vanwege de gehorigheid.

Kamertip: Neem oordoppen mee!
Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 6 mei 2022 via mobiele applicatie

Het lijkt geheel niet op de foto’s. De omgeving is een grote vervallen vuilnisbelt. Het strand bestaat uit roestig beton en is uitgestorven. Zeezicht is er niet vanuit het hotel, je kijkt tegen verwaarloosde huizen aan die bij de residentie in dit niemandsland horen. Nog nooit zo iets troosteloos ervaren.
Personeel is ondanks dit alles vriendelijk en het diner is best OK. Wijnen zeer schappelijk geprijsd. Helaas was het mooie grote zwembad op 7 mei nog dicht, jammer. En aan zee was er ook niet te zitten.
Kortom: niet duur maar ook niet goed

Datum van verblijf: mei 2022