Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Italiaanse topper in Molenhoek”
Beoordeling van Da Angelo

Da Angelo
Geclassificeerd als nr. 1 van 3 Restaurants in Molenhoek
Gegevens restaurant
6 juni 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Je verwacht het niet op deze plek: een klein winkelcentrum ten zuiden van Nijmegen, tussen de Spar en de zonnestudio, een restaurant waar je verrassend goed authentiek Italiaans kunt eten, met voorliefde voor de Siciliaanse keuken.
Wij komen er graag omdat als je je ogen dicht doet en de smaak van het eten en drinken tot je neemt je je even in Italië waant.
Grappige lokale twist: speciaal bier van Biberius uit Groesbeek, mooie aanvulling op een prima wijnkaart.
Natuurlijk ging niet alles goed: de salade caprese was wel erg mager qua mozzarella en de rosado had weinig bubbles. En de tiramisu voor 1 persoon was zelfs met ons 2-en nog te groot.
Maar dat zal ons er niet van weerhouden om snel weer terug te komen!

Datum van bezoek: mei 2021
Bedank D4808RKdavidb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (41)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 41 beoordelingen

27 december 2020 beoordeeld

Super, al zijn ze niet gewend om als restaurant met kerst z'n organisatie neer te zetten. maar lekker goed georganiseerd. Echt top.
eten nog even verwarmen in de oven. ( met een goede beschrijving ) erg lekker.

Datum van bezoek: december 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 832michielb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Helaas ging het bij onze pizza’s fout. Voorgerechten waren goed, maar prijzig. Hadden hogere verwachtingen van de ‘culinaire’ samenstelling van de pizza’s. Deeg was zout. 1 pizza ‘Pistachia’ miste de pistache nootjes. De andere pizza was verbrand aan de onderzijde en had bijna verse tomaten terwijl aangegeven was dat wij geen rauwe tomaten lusten. Hebben geklaagd en kregen ter compensatie een kopje thee of koffie. Na nog een klacht over de ontbrekende nootjes werd een glaasje limoncello aangeboden, maar dat moet je lusten en geen auto hoeven rijden. Geen andere compensatie. De pizza’s zijn niets bijzonders. Prijs-/kwaliteitverhouding aan de hoge kant. Dit restaurant is niet voor herhaling vatbaar is onze mening.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank ambachten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Met vrienden gingen we eens naar Da Angelo. We hebben ons altijd al afgevraagd hoe zo’n Italiaan kan overleven in zo’n klein dorp als Molenhoek, dan moet je toch iets bijzonders hebben.
We hadden gehoopt buiten te kunnen eten maar binnen was voor ons gedekt. De mannen gingen aan de Antipasti misto die heel gevarieerd was met deze keer niet vlees als te dominant. De salade caprese bij de dames viel n beetje tegen vanwege de niet zo rijpe tomaten.
De primi piatti was een selectie van de pasta’s waarbij m.n. de ravioli met Citroen en rode ui echt heel bijzonder was. Helaas werd niet gevraagd of we ook nog secundi piatti wilden want de kaar voor dessert kwam al. De semifreddo heb ik nog nergens ter wereld zo lekker gegeten! Grote porties tiramisu ook overigens.
We hadden een heerlijke Rosario vooraf en een koele witte wijn uit Verona bij hoofdgerecht. Ik was ook wel benieuwd naar het speciaal bier maar daar kwamen we niet meer aan toe.
Een jonge serveerster werd ingewerkt en dat ging niet altijd even vriendelijk...
En er was geen kok die de pizza’s kon maken dus die keuze viel af helaas.
Al met al een geslaagde avond. We moeten nog een keer terug voor het bier en de pizza’s.

Datum van bezoek: juli 2020
2  Bedank D4808RKdavidb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Super gezellige avond gehad en heerlijk gegeten. Goede bediening, leuke sfeer. Top gastvrouw! Leuk dat ze ook pasta’s en andere leuke Italiaanse spullen en ijs verkopen. Tip de pizza’s kun je er ook afhalen.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank proni3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Da Angelo bekeken, bekeken ook

Berg en Dal, Gelderland
 
Malden, Gelderland
Molenhoek, Gelderland
 

In Da Angelo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.