Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Caleta de Fuste
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (7.274)
Beoordelingen filteren
7.274 resultaten
Waardering van reizigers
3.122
2.542
1.061
351
198
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.122
2.542
1.061
351
198
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 7.274 beoordelingen
Beoordeeld op 2 augustus 2019

Bungalow erg gedateerd, achterstallig onderhoud. Veel te druk in de ontbijt zaal! Geen variatie in eten. Slecht strand! Wel fijne zee voor kleine kinderen. Heel harde muziek bij het zwembad en erg koud zwemwater

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank phylicia2019
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
elcastillorrpp, Guest Relations Manager van Barcelo Castillo Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

First of all, we would like to thank you for leaving your feedback on TripAdvisor, which helps us understand how to improve our service. We are truly sorry to read that your experience with us didn't meet your expectations and that we weren't able to provide you with a positive and memorable experience.

We are sorry that you found certain imperfections resulting from wear and tear in the room where you stayed. Our Maintenance staff work hard to keep the facilities in good condition, so guests feel comfortable.

We have also taken good note of your remarks on the dining experiences and sincerely lament reading that we fell short of your culinary expectations on this occasion, although I would like to take the opportunity to point out that our Executive Chefs follow a week menu rotation including a wide array of both local and international delicacies to cater for all diet requirements and please the most demanding palates, this is why we are sorry to read that we were not able to conquer yours and will make sure to discuss your critics with our team.

We sincerely lament reading that your stay was not as pleasant as it should have been, and we would be very pleased to welcome you again in the future ensuring you in advance of our utmost commitment to make your next Barceló holiday experience an unforgettable one for all the right reasons.

Best regards,

Marta Chincho
Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2019

Het hotel is goed gelegen op slechts een tiental minuten van de luchthaven. Heel wat leuke restaurants en bars aan het hotel verbonden, interessante all in formule, heel vriendelijk personeel, lekker en gevarieerde buffetten.

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank dvandenberghe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2019

Perfecte vakantie doordat alles schoon was, het personeel zeer vriendelijk en het mooi aangelegd was. Alles binnen handbereik was ook heel prettig (supermarkt, strand, restaurants etc.)
Voor ieder wat wils!

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank jordyg610
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2019

Het is een heel groot hotelcomplex met verschillende gebouwen en tijdens het diner kan u dat perfect zien en horen in het restaurant. Gelegen aan de zandstrand en dat is heel handig voor de families met kinderen of voor iemand die niet veel wil verplaatsen.

Datum van verblijf: februari 2019
1  Bedank 3P-Vastgoed
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juli 2019

Een geweldige vakantie gehad in Barcelo Castillo Beach Resort. Top bediening de kamer werd elke dag netjes schoon gemaakt met nieuwe handdoeken ect. Het eten is gevarieerd en heel lekker. Vriendelijk personeel en zeer goede service je hoeft maar een keer te bellen vanaf je kamer en ze komen er meteen aan om je probleem op te lossen.

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank FSilvius
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken