Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
feniks2015
Berlare, België

Gezinsvakantie

5,0 van 5 bollen27 mrt 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Fantastisch hotel om met kinderen op skireis te gaan. Goed gelegen, alles is voorzien voor kinderen en als ouders krijg je top service en uitstekend eten.
Van ontvangst tot vertrek staat het personeel altijd klaar. Het waterparadijs zorgt ervoor dat je kinderen zich op het einde van de dag helemaal kunnen uitleven.
Datum van verblijf: januari 2023
Reistype: Bezocht met familie
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
LoeweBaer Serfaus, Geschäftsführer van Hotel Löwe - Leading Family Hotel & Resort, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 4 apr 2023
Thank you for taking your time to post such an excellent review about your stay. We are very glad to hear that you and your family enjoyed your holiday with us and that our team also contributed to a great stay.
We as hosts and our staff are always ready to make all our guests unforgettable holidays. Thank you very much for that! We are looking forward to welcome you for another stay in our hotel. We wish you all the best!
Your family Heymich and the whole Löwe&Bär team

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 283
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 283
  • Agoda.com
    € 283
  • eDreams
    € 283
0.1 km van Hotel Löwe - Leading Family Hotel & Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 396
  • Official Site
    € 345
  • Expedia.com
    € 397
  • Hotels.com
    € 397
0.1 km van Hotel Löwe - Leading Family Hotel & Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 262
  • Priceline
    € 187
  • Agoda.com
    € 262
  • eDreams
    € 262
0.1 km van Hotel Löwe - Leading Family Hotel & Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
Außenansicht Sommer
€ 437
  • Agoda.com
    € 437
  • eDreams
    € 437
  • Vio.com
    € 437
0.3 km van Hotel Löwe - Leading Family Hotel & Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 182
  • Agoda.com
    € 182
  • eDreams
    € 182
  • Vio.com
    € 182
0.2 km van Hotel Löwe - Leading Family Hotel & Resort
€ 203
Volledig restitueerbaar
  • Agoda.com
    € 203
  • Vio.com
    € 203
  • eDreams
    € 203
0.9 km van Hotel Löwe - Leading Family Hotel & Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 227
Verdien Trip Coins na je verblijf
  • Booking.com
  • eDreams
  • Priceline
0.6 km van Hotel Löwe - Leading Family Hotel & Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 377
  • Agoda.com
    € 377
  • Priceline
0.4 km van Hotel Löwe - Leading Family Hotel & Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 182
  • StayForLong
  • Agoda.com
    € 182
  • Vio.com
    € 182
0.9 km van Hotel Löwe - Leading Family Hotel & Resort
Gratis parkeren
Bar/lounge
Piscine agréable, bien chauffée !
€ 183
  • Priceline
    € 183
  • Trip.com
    € 161
  • Agoda.com
    € 183
0.2 km van Hotel Löwe - Leading Family Hotel & Resort
Gratis wifi
Zwembad
Meer hotels in Serfaus bekijken
Beoordelingen (638)
Beoordelingen filteren
638 resultaten
Waardering van reizigers
538
64
23
10
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
538
64
23
10
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 638 beoordelingen
Beoordeeld op 23 januari 2023

Dit kinderhotel heeft alles wat je je maar kan wensen, geweldige daycare, opvangruimte voor oudere kids en een grote monkey town! Het buffet voor de kids was leuk en avondeten voor de volwassen uitgebreid en na salade aan tafel geserveerd, wat wij erg prettig vinden! Zwembad ook een aanrader! Wij komen elk jaar terug!

Datum van verblijf: december 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank lottevanbergen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
LoeweBaer Serfaus, Geschäftsführer van Hotel Löwe - Leading Family Hotel & Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 februari 2023
Google-vertaling

Thank you very much for taking your time to post such an excellent review. It is so pleasing to know, that you all enjoyed your holidays and loved your stay with us again.
We will certainly pass on your praising words to the whole team-thank you very much! We can't wait to welcome you back and wish you and your family all the best until then
Your family Heymich and the whole Löwe&Bär team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 december 2022 via mobiele applicatie

Wat een geweldig hotel! Alles klopt. Je hebt er werkelijk alles voor kinderen wat je nodig hebt. Mountain buggy’s, draagzakken voor je kind, heerlijk eten, lieve juffen bij de kidsclub en qua speelgoed en entertainment alles wat je je kunt bedenken.
En daar komt nog bij dat je als ouders ook heerlijk kunt eten. Altijd weer genieten bij dit hotel!

Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Carlijn v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
LoeweBaer Serfaus, Geschäftsführer van Hotel Löwe - Leading Family Hotel & Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 januari 2023
Google-vertaling

Thank you very much for taking your time to post such an excellent review. We are delighted to read that you and your family enjoyed your holidays and that our team also contributed to a nice stay.
Our staff will take great pleasure in reading your fantastic comments. It is so pleasing to know that you felt comfortable and that you will definitely be returning for another stay
We can't wait to welcome you back and wish you all the best until then.
Your family Heymich and the whole Löwe&Bär team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 maart 2022

Hotel Löwe is een zeer net en leuk hotel. Iedere leeftijd kan hier zijn gading vinden. Zowel de kleine kinderen als de pubers vinden wel iets te doen in de kinderclub of het zwembad wat top is met de glijbanen. Ook de oma kan eens naar het dorpje serfaus of de massage. Ook het diner is zeker het vermelden waard. Dit is telkens super verzorgd en niets op aan te merken. We komen hier reeds enige jaren en boeken zeker terug voor het volgende. Ook het skigebied Serfaus is aan te raden.

Datum van verblijf: februari 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank PieterVanOevelen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
LoeweBaer Serfaus, Geschäftsführer van Hotel Löwe - Leading Family Hotel & Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 maart 2022
Google-vertaling

Thank you very much for taking your time to post such an excellent review. It is so pleasing to know, that you all enjoyed your holidays and loved your stay with us again.
We will certainly pass on your praising words to the whole team-thank you very much! We can't wait to welcome you back and wish you and your family all the best until then
Your family Heymich and the whole Löwe&Bär team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 september 2021

Voor de derde zomervakantie op rij naar hotel Löwe gegaan. Alles was wederom super!
Opnieuw de Nala suite genomen op de 4de verdieping, het uiitzicht vanuit deze kamer is echt waanzinnig mooi.

Bij aankomst wilde we ons zoontje inschrijven voor de techniek training samen met Frank Schleck maar dit bleek al volgeboekt te zijn. Na een kort gesprek met de manager werd een oplossing gezocht en mocht ons zoontje toch mee op deze training, top service!

Kamertip: Nala suite op 4de verdieping is rustig met een prachtig uitzicht.
Datum van verblijf: augustus 2021
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jens_Vwb
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
LoeweBaer Serfaus, Geschäftsführer van Hotel Löwe - Leading Family Hotel & Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 oktober 2021
Google-vertaling

Thank you for taking your time to post such an excellent review about your stay. We are very glad to hear that you and your family enjoyed your holiday with us and that our team also contributed to a great stay.
We as hosts and our staff are always ready to make all our guests unforgettable holidays. Thank you very much for that!

We are looking forward to welcome you for another stay in our hotel. We wish you all the best!

Your family Heymich and the whole Löwe&Bär team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2020

Deze zomer voor de tweede keer naar hotel Löwe geweest. We waren wat bezorgd omwille van corona of onze ervaring wel terug zo goed zou zijn maar het was wederom fantastisch. Het hotel heeft zijn uiterste best gedaan om de gezondheid van alle gasten te garanderen en dit zonder dat dit hinderlijk was als gast. Hier kan de Belgische overheid nog veel van leren!

De kinderen hebben enorm genoten en hebben we weer mooie knutselwerkjes gemaakt. Ook het eten was gewoon verrukkelijk, elke dag is het culinair genieten. Ook het middageten kon je nu a la carte kiezen en was heerlijk, dit mag zeker blijven ook na corona.

Ook de omgeving van het hotel met zijn tientallen kindvriendelijke geanimeerde wandelingen maakt de vakantie gewoon super.

Wij hebben alvast besloten om in 2021 terug te gaan genieten in hotel Löwe.

Bedankt aan het hele team om ons deze top vakantie te bezorgen!

Kamertip: Kamers op hogere verdiepingen hebben een prachtig uitzicht.
Datum van verblijf: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Jens_V1988
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
LoeweBaer Serfaus, Geschäftsführer van Hotel Löwe - Leading Family Hotel & Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2020
Google-vertaling

Dear Mr. Jens_V1988!
Thank you very much for your kinds words!
I hope we see you next year.

Warm regards to your friends and family, Hotel Löwe&Bär and the family Heymich

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken