Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“familie feestje”
Beoordeling van SandCbar

SandCbar
Geclassificeerd als nr. 10 van 74 Restaurants in Katwijk
Prijsklasse: 6 US$ - 28 US$
Gegevens restaurant
29 september 2020 beoordeeld

We werden steeds vriendelijk van nieuwe drankjes voorzien, het is er heel huiselijk en gezellig. Voor herhaling vatbaar!

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank m_baalbergen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (53)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 53 beoordelingen

21 september 2020 beoordeeld

Het eten daar is altijd weer lekker en gezond (de Weedburger is een aanrader: met zoete aardappelfrietjes en truffelmayo). De bediening is vriendelijk en zorgzaam. Aanrader!

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank PatrickOdendaal
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zoals als altijd hebben we genoten van het heerlijke eten en de gastvrijheid. Daarnaast hielp de ondergaande zon natuurlijk mee.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank synque
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg lekker eten en mooi locatie, maar de bediening was enigszins langzaam. Mooie locatie om relaxen en ontspannen

Datum van bezoek: september 2020
Bedank 310joostv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2020 beoordeeld

Slenterend door het zand zijn wij spontaan hier neergestreken voor de lunch.
De sfeer is goed op het terras en het is gezellig druk.
Wij namen een broodje carpaccio en een club sandwich en deze smaakten net zo lekker als dat ze er uit zagen.
Met een mooi uitzicht over het strand van Katwijk en gezellige sfeermuziek op de achtergrond kwamen wij helemaal in de vakantiestemming.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JasperTanja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die SandCbar bekeken, bekeken ook

 

In SandCbar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.