Koen B
Rotterdam, Nederland

Aardig dorpshotel

4,0 van 5 bollen18 okt 2021 beoordeeldvia mobiele applicatie
Klein hotel in het centrum van het dorp. Heel aardig personeel. Kamer en badkamer ruim, schoon en netjes. Wel een beetje eng trappetje naar boven waar vast sommige gasten moeite mee zullen hebben. Helaas lag onze kamer aan de voorkant waardoor wel last van de kerkklok die ook 's nachts gewoon elk half uur van zich laat horen. Verder op maandagochtend al vanaf 5 uur luidruchtig verkeer dus misschien vragen naar kamer aan achterkant als je hierheen gaat. Diner was goed (garnaal- en kaaskroketten, mosselen en tournedos. Wel heel slechte frieten en matig bakje sla erbij en dat moet toch echt beter kunnen. Redelijke en prettig geprijsde huiswijn. Ontbijt voldoende al konden wij de roereieren met spek niet echt waarderen. Wel leuk hotel voor een nachtje.
Datum van verblijf: oktober 2021
      1.4 km van Hotel Cafe Restaurant de Boekanier
      Aan het strand
      Meer hotels in Vrouwenpolder bekijken
      Beoordeeld op 14 juli 2021

2 avonden heerlijk gegeten. vriendelijke bediening. Ontspannen sfeer Gastvrije bedrijfsleider die zelfs de auto even ging parkeren. (Valletparking in Vrouwenpolder!!)
      Uitstekende prijskwaliteit verhouding

Datum van verblijf: juli 2021
      Beoordeeld op 28 mei 2021 via mobiele applicatie

Vriendelijk ontvangen op het terras buiten. Toen het wat te koud werd, vroegen we om in de veranda plaats te nemen en dat was geen probleem. Jammer dat het eten koud werd geserveerd (zalm en kabeljauw). Nochtans zat er niet echt veel volk dus aan de drukte kan het niet gelegen hebben.

Datum van verblijf: mei 2021
      Beoordeeld op 30 augustus 2020

Wat een top service!! Hele leuke bediening, erg jong en spontaan team! Erg leuke barman ook! Heerlijk vers eten een hele goede keuken! De ijskoffie’s waren ook uitstekend goed. We komen zeker een keer terug! Ook heel mooi interieur!

Datum van verblijf: augustus 2020
      Beoordeeld op 30 augustus 2020

Het eten was erg lekker! Hadden alle drie een broodje zalm, die zelf gerookt was in hun rookkast. Vlotte bediening en snelle service! Leuke lunch gehad. Ze hebben ook verschillende plekjes waar je kunt eten, wij zaten onder een warmtelamp op het voorterras

Datum van verblijf: augustus 2020
      Beoordeeld op 28 juni 2020

Prettig klein hotel in het (kleine) centrum van Vrouwenpolder. Ca. 15 minuten lopen naar het mooie zeer brede strand. Daar zijn diverse strandpaviljoens waar je wat kunt drinken en eten. In de buurt van het hotel kun je fietsen/e-bikes huren en fietstochten maken naar diverse andere kustplaatsen, zoals Domburg, Westkapelle, Zoutelande etc. Het ontbijt is iedere ochtend weer net wat anders van samenstelling en uitstekend van zowel kwaliteit als kwantiteit.Ook voor het diner kun je er prima terecht. Kamers zijn eenvoudig, maar schoon. Bedden zijn aan de krappe kant voor wat grotere mensen en een minpunt is dat er geen airco is of als alternatief een ventilator. Tijdens ons verblijf was de temperatuur 30 graden en dan is het wel erg warm op de kamer 's avonds.

Datum van verblijf: juni 2020