Climber15498074330

Hier is de klant zeker koning(in)!!!

4,0 van 5 bollen6 jul 2024 beoordeeld
Afgelopen week 3 daags arrangement in dit hotel gehad. Super vriendelijk personeel. Zeer nette kamers. Bed was prima. Eveneens het ontbijt. Ondanks dat het hotel in het dorp ligt was het heerlijk rustig. Men vindt het hier zeer belangrijk dat iedere gast ook echt geniet van het verblijf. Meer dan chapeau voor de kok!!! Aangezien ik verschillende allergieën heb waarvan histamine intolerantie het meeste problemen veroorzaakt. Samen hebben we gekeken wat wel voor mij kon. Dus ook ik heb 2 dagen van mijn diner genoten. Hoeveel hij nog nooit van deze allergie had gehoord, heeft hij zich hierin verdiept. Voor mij een rede om zeker nog eens terug te gaan..
Datum van verblijf: juli 2024
Aan het strand
1.2 km van Hotel Anno Nu Oostkapelle
Meer hotels in Oostkapelle bekijken
Beoordeeld op 29 juni 2024

Afgelopen week van een 5-daags arrangement in dit gezellige hotel genoten. Wij hadden een comfort kamer die helemaal prima was. Ruime kamer en badkamer en alles was netjes en schoon.
‘s Morgens een heerlijk ontbijtbuffet in het gezellige restaurant.
Bij ons arrangement zat tweemaal een 3-gangen diner in, waarbij wij gewoon alles van de kaart mochten kiezen. En wat was het allemaal heerlijk!!! Eigenaar en personeel waren heel vriendelijk.
Het hotel ligt midden in Oost-Kapelle en is een prima uitvalsbasis voor mooie wandelingen en fietstochten.
Hotel heeft een eigen parkeerplaats en een afgesloten ruimte waar je de fiets kunt stallen en opladen.
We hebben genoten van ons verblijf en hopen zeker nog eens terug te komen.

Datum van verblijf: juni 2024
Beoordeeld op 1 april 2024 via mobiele applicatie

AnnoNu ligt in het hart van Oostkappelle. Rustig dorpje niet ver van het strand en het grotere Domburg. Hotel heeft een moderne, gezellige uitstraling. Kamers zijn erg schoon en netjes! Bedden liggen prima en de douce is heerlijk en ruim genoeg.
Zowel avond eten als het ontbijt zijn uitstekend. Ondanks de paasdrukte was de bediening vriendelijk, behulpzaam en was het eten erg lekker! Complimenten aan de kok.

Met andere woorden, we kijken terug op een heerlijk verblijf voor een prima prijs waarbij het personeel vriendelijk en behulpzaam was.

Kamertip: Eten in AnnoNu is erg goed wat voor sommige aan de prijs kan zijn. Maar wie kwaliteit wil moet er voor betalen. Tip, in het dorpje zijn meerdere goede restaurants...
Datum van verblijf: april 2024
Beoordeeld op 7 augustus 2023

Net heerlijk ontbeten in het restaurant.
Onze zoon heeft coeliakie en de chef-kok kwam speciaal aan tafel om zijn glutenvrije opties uit te leggen. Onze zoon heeft heerlijk gegeten en wij ook! Perfect

Datum van verblijf: augustus 2023
Beoordeeld op 25 juni 2023

Wij hebben net een 3-daags arrangement gehad in dit restaurant-hotel. Ik moet zeggen dat het mij wat tegenviel.
Bij aankomst hebben we lang moeten wachten eer er iemand aan de balie ons kon inchecken en de sleutel overhandigen. Dan op onze kamer (nr. 5) aangekomen viel het plafond ons figuurlijk op het hoofd. Dat was zwart geschilderd en beviel ons helemaal niet. Kwestie van smaak en inrichting denk ik, maar voor mij viel het tegen. Het was ook een kleine kamer met badkamer gedeelte ingebouwd, met inloopdouche, wastafel en toilet. Niets op aan te merken. Er was ook een kleine kluis aanwezig die je eventueel kon gebruiken.
De twee aparte bedden werden ook goed bevonden.
Het ontbijtbuffet was goed, doch niet erg veel keuze.
Wat het dineren betreft, was de menukaart ook aan de beperkte kant.
Tot slot melden wij nog dat de bediening vlot ging en het personeel vriendelijk was.
Algemene beoordeling: gemiddeld, kan beter.

Kamertip: Persoonlijk zou ik wat meer betalen en een beter hotel zoeken.
Datum van verblijf: juni 2023
Beoordeeld op 25 april 2023

Leuk hotel. Geen grote luxe maar alles wat je nodig hebt.
Ruim gevarieerd ontbijt.
Diner in 3 gangen voor een schappelijke prijs.
Vis was iets te veel gekookt en te weinig gebakken en viel wat flets uit.
Eigen gratis parking achter het hotel

Datum van verblijf: maart 2023