christophespinnewyn
Chateaubourg, Frankrijk

Leuk hotel met welness, mooie toplocatie.

Beoordeling van Hotel Noordzee
5,0 van 5 bollen25 apr 2023 beoordeeld
Waw gevoel bij aankomst de duinenkamer met deels zicht op zee magnifiek van uitzicht.
Zeer vriendelijk ontvangen bij het eten in het restaurant s´avonds kwam de eigenaar van het hotel ons aanspreken of alles in orde was.
Ontbijt super lekker en verzorgd.
Datum van verblijf: april 2023
Kamertip: Super hotel en toplocatie. Ook niet ver voor een dagje sluis
Team Receptie, Overig van Hotel Noordzee, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 28 apr 2023
wat fijn om te horen, daar zijn we heel blij mee!
0.2 km van Hotel Noordzee
      3.2 km van Hotel Noordzee
      6.0 km van Hotel Noordzee
      Meer hotels in Cadzand bekijken
      Beoordeeld op 23 februari 2023 via mobiele applicatie

Een heerlijk hotel waar alles verzorgd en netjes is. Heerlijk eten en een geweldige service met een glimlach. Absoluut top! Je voelt je er direct welkom en thuis en loopt met het grootste gemak zo de duinen in.
      De kamers waren van alle gemakken voorzien, de aanwezige producten waren van hoge kwaliteit en de bedden fantastisch.
      We gaan zeker nog eens terug!

Kamertip: Probeer zeker ook van het saunalandschap gebruik te maken. Fantastisch
      Datum van verblijf: februari 2023
      Team Receptie, Overig van Hotel Noordzee, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 april 2023

Wat fijn om te lezen, daar doen we het elke dag weer voor! Graag tot ziens!

Beoordeeld op 29 december 2022

Mooie herinneringen en nieuwe mooie momenten beleven. Fantastische locatie, prima sfeer en service. Fijne kamer waarbij ook de hond mee mag. Al heel vaak geweest, maar nog nooit eerder gelogeerd. Absolute aanrader. Heerlijk hotel op een fantastische locatie. Hele goede service. Niets is teveel gevraagd. Fijne kamers, prachtig zwembad. Eten was fantastisch. Zeer uitgebreid ontbijt buffet, fantastische kwaliteit. Diner ook meer dan prima. Echt een aanrader!!

Datum van verblijf: december 2022
      Team Receptie, Overig van Hotel Noordzee, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 januari 2023

Dankuwel voor uw mooie woorden! Dat is waar we het elke dag weer voor doen. Fijn om te horen dat jullie zo genoten hebben en graag tot ziens!

Beoordeeld op 19 december 2022

We verbleven hier met de hele familie en hebben enorm genoten! De locatie is ideaal, je loopt zo het strand op. De kamers en bedden zijn heel comfortabel. En het eten is erg goed van kwaliteit, in een sfeervolle entourage. Het verblijf was geweldig.

Datum van verblijf: december 2022

Wat fijn om te horen dat jullie met de familie zo genoten hebben. Hartelijk dank voor uw mooie woorden en graag tot ziens!

Beoordeeld op 23 november 2022 via mobiele applicatie

Waren vroeger dan 15.00 maar kamer was al gereed.
      Locatie in de duinen en dichtbij strand. Parkeren bij hotel.
      Kamer (Bondi Beach) keurig met grote badkamer.Grote Tv en prima wifi. Nespresso machine.Uitzicht over duinen en zee.
      Ontbijt heel uitgebreid.
      Diner prima met uitgebreide kaart.
      Van andere faciliteiten geen gebruik gemaakt.
      Personeel: 10+
      Kortom: Heel fijn verblijf.

Datum van verblijf: november 2022

Wat fijn om te horen dat jullie zo genoten hebben! Daar doen we het elke dag weer voor! Hartelijk dank en graag tot ziens!

Beoordeeld op 21 juni 2022

We wilden even iets drinken op het terras, maar niemand kwam ons iets vragen. Dit terwijl het personeelslid aan het tafeltje achter ons een kwartier lang met de gasten aan het praten was. Vertrokken!!!!

Datum van verblijf: juni 2022
      Team Receptie, Overig van Hotel Noordzee, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 september 2022

Wat vervelend dat u dit zo ervaren heeft. Dit is ook zeker niet de service die we normaalgesproken gewend zijn. We doen elke dag ons best om iedereen de juiste aandacht te geven. Het spijt me dat dit bij u niet zo was. Hopelijk zien we u toch nog eens terug en kunnen we laten zien dat het ook anders kan.