We hadden ons zo verheugd op het uitje naar Cadzand. Heerlijk dineren bij Pure-C, en overnachten in het Strandhotel. Daar waar het restaurant in gevestigd is. Kort voor aankomst werden wij door het hotel zelf gewaarschuwd voor de parkeergarage. Dat was niets teveel gezegd: onze auto (Mercedes GLS) moest er met veel improvisatie in. Regelmatig uitstappen, en pionnetjes verwijderen, haakse bochten, 3 x steken, en ga zo maar door. Ach, we namen het maar laconiek op. Anders werd het toen wij de ingang naar het hotel zochten….. Niet echt goed aangegeven, maar achter een deur bevond zich een trap. Deze genomen, en ja hoor, we kwamen in een gang bij het hotel. Deur uit, en daar stonden we: in de duinen, naast een aantal hotelkamerterrassen, voor de deur die niet meer openging, en zonder pad/weg naar de receptie. Dan maar door het zand naar de bewoonde wereld. Weer door de hoofdingang naar binnen, naar de dames met een badge “I am still learning” achter de balie. Daar mijn verhaal gedaan: ze wist precies waar we uitgekomen waren, nee dat was niet de bedoeling.
De kamer: (206) Vochtplekken in de badkamer op de linkermuur. Passpiegel niet te vinden.Geen spiegel in de kamer, 1 wasbak, en nergens deuren om de badkamer af te sluiten van het slaapgedeelte. Ook de WC in de badkamer was uitgerust met een glazen deur, met open bovenzijde. Die Piet Boon, wat een sadist. Als je dus ’s nachts even naar het toilet moet ( en dat is natuurlijk logisch na een veelgangen diner met wijnarrangement) en je vrouw/man ligt nog lekker te slapen, wat is er dan mooier dan de boel wakker maken met licht, geklater, trompetgeschal, en een overheerlijk aroma door de hele kamer.
Hier is over nagedacht 😊 Ook viel het ons op dat de afstap door de schuifdeuren naar het terras, niet voor een ieder is weggelegd. Het is nogal gevaarlijk, zeker in de schemer/duisternis.
Ontbijt: weer naar buiten door de hoofdingang, en dan de oprit af naar een aangrenzend gebouw. Prima te doen bij droog weer en 17 graden. Maar als het klimaat wat grilliger is……?
€ 296,= met de parkeerkosten erbij. We kwamen en wonen in Friesland, het was een lange rit. Voor ons een eenmalige belevenis, of ze moeten daar de mouwen maar eens flink opstropen.