Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bediening ronduit slecht”
Beoordeling van De Dukdalf

De Dukdalf
Geclassificeerd als nr. 26 van 38 Restaurants in Breskens
Gegevens restaurant
6 juni 2021 beoordeeld

We moesten heel lang wachten op een kop koffie. De dames hadden blijkbaar andere bezigheden. Bij 2 broodjes paling werd de sla er met de blote hand opgedaan en werden ook de broodjes in de blote hand gehouden. Een doodzonde in deze coronatijd.

Datum van bezoek: juni 2021
    • Service
    • Eten
Bedank bon9761
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (107)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 107 beoordelingen

8 mei 2021 beoordeeld

Ontzettende slechte en vieze DIEPVRIES kibbeling. Voor een zeer hoge prijs.
Ik zou zeker adviseren om hier niet te gaan eten. Zonde van het geld

Datum van bezoek: april 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank 1234Lady1234
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 april 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik had er graag een bordje achtergelaten voor aan de muur “ vriendelijkheid kost geen geld”...
We werden al gewaarschuwd door klanten die naar buiten kwamen, maar het klopte!
De kwaliteit van de vis is ook niet om naar huis te schrijven. En wil je kibbeling vers van de viswinkel dan ga je voor vers en niet voor kibbeling uit de fabriek!!

Datum van bezoek: april 2021
1  Bedank Anita C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 april 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Vorige week kibbeling van kabeljauw gehad was al voorgebakken , na opnieuw in het olie erg vet , niet te eten en dat voor bijna €6 erg jammer , de garnaal kroket was wel lekker

Datum van bezoek: maart 2021
1  Bedank Harrie V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 oktober 2020 beoordeeld

We hebben de fruits de mer schotel besteld, in 1 woord fantastisch! We hebben enorm genoten van een heerlijke selectie schaal- en schelpdieren. Zeker een aanrader voor thuis.

Datum van bezoek: oktober 2020
Bedank Machteld v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Dukdalf bekeken, bekeken ook

 

In De Dukdalf geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.