Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker vlees , vriendelijk personeel ”
Beoordeling van Bistro De Buurman

Bistro De Buurman
Geclassificeerd als nr. 8 van 39 Restaurants in Breskens
Keukens: Frans, Internationaal
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten , vlees was lekker .
Zeker de moeite waard om hier te komen eten , komen hier zeker terug . Vriendelijk personeel , ze waren zeer behulpzaam met onze dochter die in de rolstoel zit .

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank JosH1195
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (110)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 110 beoordelingen

4 weken geleden beoordeeld

Ik ga daar maandelijks en ik vind het een voortreffelijk restaurant
Zij bakken het vlees net zo als de klant het wil !

Het enige wat ik veel minder vind is hun mosselen !

Datum van bezoek: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank lowie d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2021 beoordeeld

Vandaag heerlijk gegeten bij de Buurman. Zowel de mosselen en de mixed grill zijn een aanrader. Vooral de biefstuk van de mixed grill is bijzonder lekker. Echt mals, je hebt bijna geen mes nodig. Zo lekker heb ik het nog niet vaak gegeten!

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank MevrouwMW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juli 2021 beoordeeld

Wij hebben prima gegeten. Er heerst een goede sfeer. Prettig personeel wat het werk ziet. Echt een aanrader om te gaan eten!

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank P7409CFellens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juni 2021 beoordeeld

Vaak met oma hier uiteten. Dit is haar favoriete restaurant en wij genieten vaak van de ambiance en het lekkere eten.

Datum van bezoek: juni 2021
Bedank suzannevF4398WE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bistro De Buurman bekeken, bekeken ook

 

In Bistro De Buurman geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.