Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stormachtig weekend lekker warm binnen ”
Beoordeling van A-muse

A-muse
Geclassificeerd als nr. 2 van 38 Restaurants in Breskens
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 6 US$ - 36 US$
Keukens: Internationaal
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Beschrijving: In het hart van Breskens vindt u A-muse, een sfeervol restaurant waar lekker eten en gastvrijheid voorop staan. De uitgebreide menukaart met wisselende suggesties biedt voor ieder wat wils. Ambachtelijk, vers en vooral erg lekker, Dat zijn de de kenmerken van onze keuken.
26 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

In het eerste stormachtige weekend wezen lunchen achterin het restaurant waar het knus en warm is... daarnaast nog heerlijk gelunched.. vriendelijke jong en ouder personeel.. en eigenaar kwam ons helpen en vriendelijk.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank 603michielv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (270)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 271 beoordelingen

25 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

2x geweest voor lunch en elke keer geweldig gegeten. Vriendelijk personeel, niet te stijf. Het eten was super vers en dat proef je. Wij komen graag weer terug als we in de buurt zijn.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Qlenaerts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Topervaring.
Supervriendelijk personeel en het eten was er erg lekker.
Ik zou zeker terugkomen, mocht ik nog eens in de buurt zijn

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Elienst
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Met 2 volwassenen en een kindje gegeten. Wij hadden mosselen, kind vissticks. Helaas weer geen groenten voor kind erbij op wat sla na. Blijft toch jammer dat er nooit iets gezonds voor kids te krijgen is in restaurants. Tafel was eigenlijk te klein voor 2 mosselpannen en een kinderbord, waardoor wij onze drankjes op de grond moesten zetten, ongemakkelijk. Bediening was alert en vriendelijke.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Roos181080
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Afgelopen woensdag heerlijk gegeten bij Amuse. Zonder te reserveren konden we zitten onder de luifel met heaters. Zeer vriendelijke bediening en echt overheerlijk eten. Wat een aanrader! Helaas voor ons was het restaurant gesloten op donderdag en vrijdag, want we hadden graag nog een avond willen komen. Als we weer eens vakantie vieren in Zeeland komen we zeker terug!!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank 702amberv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die A-muse bekeken, bekeken ook

 

In A-muse geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding