Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goede prijs/kwaliteitsverhouding”
Beoordeling van Spetters

Spetters
Geclassificeerd als nr. 1 van 35 Restaurants in Breskens
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
16 maart 2020 beoordeeld

Vriendelijke ontvangst in dit sober-cool ingerichte restaurant op de 1ste verdieping
Eerst kwam de bediening traag op gang met een pover hapje maar na een tijdje als het restaurant begon vol te lopen kwam er schot in de zaak.
Gevolg nog enkele lekkere hapjes. Wij aten aan de kaart en de porties waren voldoende groot, echter niet copieus.
Prijzen van het eten en wijnkaart zeer correct en minder duur dan de meeste sterrengelegenheden (zeker in vergelijking met Belgie)
Mooi zicht op de haven, vriendelijk personeel, kortom hoofdzakelijk positieve bemerkingen op een detail na.

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank PH T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (283)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 283 beoordelingen

13 maart 2020 beoordeeld

Aanrader ! Gewoon top, we gaan zeker nog terug !
Mooi zicht op de haven, super vriendelijke bediening, en echte smaaksensaties !

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Bvandendriessche57
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 maart 2020 beoordeeld

Heerlijk bij Spetters gegeten en wat een geweldige smaaksensaties. Dit heb ik nog niet vaak meegemaakt eigenlijk. We hadden een menu. We werden verrast met zalige amuses en het ene gerecht was nog lekkerder dan het andere. Er waren ook gerechten die niet mijn voorkeur hadden maar smaken verschillen natuurlijk. Dat staat los van kwaliteit. De bediening was goed en fantastisch vonden wij het hoe er aan je tafel nog wat toevoegingen aan het gerecht verzorgd werden met bijpassende uitleg. Keep up the good work.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Mijkedr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Dinner met breek van de weekmenu.
Na verschillende bezoeken blijven ze ons verbazen met hun smaakpalleten en presentaties.
70 euro ! Voor een 7 gangen menu met uitgebreide hapjes vooaf , ook coctail en fleswijn inbegrepen
Was zekers 1 van de lekkerste menu die we er aten.
Gewoon top.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank 633dirkv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 januari 2020 beoordeeld

We aten al in tal van sterrenrestaurants. Ik heb deze week in Spetters het beste voorgerecht gegeten dat ik ooit at, namelijk een tartaar van zeebaars met codium, kombu, kaffir en winterradijs ; ik werd "omvergeblazen". Ook de andere gerechten waren een echte explosie van smaken en aroma's. Zeer goede keuze van de wijnen bij het wijnarrangement

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Marcel B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Spetters bekeken, bekeken ook

 

In Spetters geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding