Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste taart in Ootmarsum ”
Beoordeling van Pieck Fijn Patisserie

Pieck Fijn Patisserie
Geclassificeerd als nr. 8 van 27 Restaurants in Ootmarsum
Prijsklasse: 4 US$ - 26 US$
Gegevens restaurant
6 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een super lief klein tentje is dit met vriendelijke bediening en overheerlijke taarten, beste die ik heb geproefd in Ootmarsum. En hele lekkere chocolade om mee te nemen. Mooi terrasje aan het Kerkplein, helemaal af!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank ErikVollebregt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (15)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 15 beoordelingen

4 augustus 2020 beoordeeld

Hier wordt heerlijk gebak gebakken met de (van binnen licht bevroren maar dat hoort) schuimtaart met karamel. Gezellig terrasje direct aan de straat.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Touristbuddy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 februari 2020 beoordeeld

De gouden kruimel is zo'n zaakje waarvan je wilt dat die in je eigen dorp zit. Geen chique gedoe maar gewoon goede koffie, heerlijk gebak en vriendelijke bediening met veel kennis over de huisgemaakte producten.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Pvanderlinden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke taartjes gegeten! De cheesecake is een favoriet. Echt een aanrader als je in Ootmarsum bent. Gezellige sfeer!

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank Janiek24
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 december 2019 beoordeeld

De meest originele manier om hot choclate te serveren in een heerlijk eenvoudige ambiance wat zeer huiselijk overkomt. Voor wat wij hebben geproefd en gezien krijg je de pure smaken van verse en eerlijke producten.

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Griekseweetjes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pieck Fijn Patisserie bekeken, bekeken ook

 

In Pieck Fijn Patisserie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding