Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jammer”
Beoordeling van Amused Food & Wine

Amused Food & Wine
Reserveer een tafel
2
ma 26/10
20:00
Geclassificeerd als nr. 3 van 33 Restaurants in Hardenberg
Prijsklasse: 32 US$ - 74 US$
Beschrijving: Sfeervol genieten aan het water van de Vecht. Verrassende en eigentijdse smaken in prachtige composities uit de keuken in combinatie met avontuurlijke wijnen in uw glas.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Sfeervol genieten aan het water van de Vecht. Verrassende en eigentijdse smaken in prachtige composities uit de keuken in combinatie met avontuurlijke wijnen in uw glas.
29 augustus 2020 beoordeeld

Wij hadden gereserveerd voor deze avond en hiervan een bevestigingsmail ontvangen. Bij aankomst bleek deze reservering niet terug te vinden in het systeem. Opzich al vervelend natuurlijk. Wat pas echt naar was, is dat er op geen enkele manier moeite werd gedaan voor een passende oplossing. Zonde!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank NinaE769
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (67)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 67 beoordelingen

26 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een verrassing, wat een prachtige gerechten mooie smaakverfijning en smaak combinaties.
Prachtige wijnen waarvan we een goede uitleg krijgen.
Goede portionering en mooie producten.
Leuk enthousiast team, die verdienen wat ons betreft een 10.
Gezellige en sfeervolle ambiance met perfecte bediening.
Wij komen zeker nog een keer terug!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Skilover2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juli 2020 beoordeeld

Een paar dagen nadat we in een restaurant met michelinster in de omgeving heerlijk hadden gedineerd, aten we bij Amused.
De gerechten bij Amused waren minstens zo goed en prettiger geprijsd. We werden hartelijk ontvangen door de gastheer, de bediening was uitstekend en de kok kwam aan tafel uitleg geven over een van de gerechten. We voelden ons zeer verwend. Een toprestaurant!

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank paulieno2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juni 2020 beoordeeld

Ongedwongen sfeer met uitstekend eten. Porties zijn ruim, met een 7 gangen menu zaten we meer dan goed vol. Bediening is heel leuk, plekje op het terras was prachtig.

Datum van bezoek: juni 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank BAM2410
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 mei 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Het covid-19 bezorgmenu om thuis te maken,
Wij hebben een menu om thuis af te maken besteld. 5-gangen en erbij kwam een amuse.
Het was goed verzorgd, de uitleg helder en goed! Wij stonden op de camping maar t was heel goed te doen!
Wij hebben on deze rare tijd, heeeeerlijk gegeten

Datum van bezoek: mei 2020
Bedank karind2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Amused Food & Wine bekeken, bekeken ook

 

In Amused Food & Wine geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding