Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk gegeten met perfecte bediening, geen enkel minpunt”
Beoordeling van Jacques

Jacques
Reserveer een tafel
2
wo 28/10
20:00
Geclassificeerd als nr. 2 van 19 Restaurants in Nieuw-Vennep
Keukens: Frans
Gegevens restaurant
1 september 2020 beoordeeld

Vandaag voor het eerst gegeten bij bistro Jacques. Een uitgebreide kaart met veelzijdige keuze. Het eten is duidelijk met passie bereid en alles huisgemaakt, van de rabarber tot de friet.
De bediening was top en liet niets te wensen over. Ook de chef-kok die in het restaurant langs de tafels komt. Een hele prettige sfeer en duidelijk mensen met liefde voor hun vak en zaak.
Hier gaan wij zeker terugkomen en we zullen onze vrienden en familie zeker aanraden hier te gaan eten!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank rianneh702
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (56)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 56 beoordelingen

10 december 2019 beoordeeld

Zoals vaak is een bezoek altijd super. Leuke wisselende kaart en goede bediening en sfeer. was weer top
Reserveren is aan te raden als je in of rond het weekend gaat

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Martinv2063
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig restaurant met vriendelijke bediening. De gerechten zijn stevig geprijsd. Zeer goede kwaliteit vlees, lekkere salade en frietjes en overheerlijke compote. Wij komen zeker nog een keer terug.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank dianavH9631EO
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij Bistro Jacques kun je vertrouwen op de culinaire kwaliteiten van de keuken en het gastvrije onthaal van de bediening. Altijd een uistekende beleving!

Datum van bezoek: november 2018
Bedank IvoBerkhoff
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor de tweede keer in korte tijd bij Bistro Jacques gegeten. Echt een fijn restaurant, niet al te groot. Wel veel keuze op de menukaart, maar dat zorgt ervoor dat je later weer eens wat kunt proberen. Eten smaakt echt goed, prima bediening. Toch wel de top in Nieuw-Vennep.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank DennisB25
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Jacques bekeken, bekeken ook

Nieuw-Vennep, Haarlemmermeer
Nieuw-Vennep, Haarlemmermeer
 
 

In Jacques geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding