Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geweldig Chinees/Indisch restaurant.”
Beoordeling van Azie

Geen foto ontvangen
Heb je een foto?
Voeg deze dan toe!
Azie
Geclassificeerd als nr. 17 van 25 Restaurants in Deurne
Keukens: Chinees
Gegevens restaurant
19 maart 2020 beoordeeld

Fan.Fransen uit Helmond komt al meer als 20 jaar bij dit uitstekende restaurant,ondanks dat wij altijd afhalen is de kwaliteit perfect.
Vers en vriendelijk personeel en qua hygiëne top(oorkonde van de waren autoriteit van meerderejaren).
Bestellen altijd Chinese rijsttafel voor 2 personen met extra portie bami)
Met 3 personen eten we hier 2 dagen van!
Geweldig!
Bestellen altijd telefonisch en bij aankomst meestal net klaar.
Beste restaurant in weide omtrek!
Chapo!!!

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank 557marcelf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (6)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 6 beoordelingen

7 juni 2019 beoordeeld

Uitstekend eten en vriendelijke bediening. Bij afhalen bestel ik meestal Babi Pangang.heb bij verschillende chinezen Babi Pangang gegeten maar hier is de lekkerste.

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Pieter G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 december 2016 beoordeeld

Lekker eten, hygiënisch, klantvriendelijkheid en al jaren zo.
Kom er graag maar bestel ook met regelmaat in het weekend.

Het eten is erg gewoon goed. Een aanrader!

Datum van bezoek: december 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank SarehJansen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2015 beoordeeld

Bij dit restaurant , doe ik alleen afhalen. Dit doe ik altijd telefonisch. In het restaurant is het meestal niet zo druk, vroeger wel.Telefonisch bestellen gaat meestal heel snel, eten binnen n kwartier klaar. Eten is wel goed. Prijs/kwaliteit verhouding goed.

Datum van bezoek: juli 2015
Bedank Wallie H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 januari 2015 beoordeeld

Vriendelijke bediening zins kort een kleine verbouwing maar voor mij persoonlijk iets meer huiselijk mogen maken, eten is goed maar daar is ook alles mee gezegd prijs verhouding is goed.

Datum van bezoek: januari 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank RikD498
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Azie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding