Hapie46
Maasbracht, Nederland

Warm en gastvrij hotel! Persoonlijk, met aandacht.

Beoordeling van Hotel Salden
4,0 van 5 bollen27 okt 2022 beoordeeld
Heerlijk hotel met prachtig uitzicht over de heuvels. Hotel Salden is een op en top warm en gastvrij hotel. De kamers zijn ruim, bedden zijn wat aan de harde kant, maar dat slaapt heerlijk! Er is een kaart met lekkere gerechten. Erg leuk vonden wij ook dat er 'net even wat extra aandacht' bij de gerechten was. Een lekkere appetizer vooraf, een kan met water (met citroen en mint) bij het hoofdgerecht, een koffie met nét even wat meer. Het ontbijt wordt aan tafel geserveerd, Je krijgt verschillende broodjes en brood, met divers beleg en eitje of gebakken eitje. Mocht je het niet opkrijgen (wat de meeste hotelgasten hadden) dan mag je zelf je lunchpakket daarmee samenstellen. Zeker handig als je daarna erop uit gaat, zoals een lange wandeling. Voor ons een aanrader!
Datum van verblijf: oktober 2022
Kamertip: Tips: wandelen in het heuvelland! Prachtige paadjes en vergezichten!
0.8 km van Hotel Salden
0.2 km van Hotel Salden
1.2 km van Hotel Salden
De voorkant van onze B&B
0.4 km van Hotel Salden
Hoofdgerecht Garnalen in Pernod saus.
0.3 km van Hotel Salden
0.5 km van Hotel Salden
Prachtig verlicht
0.6 km van Hotel Salden
0.3 km van Hotel Salden
Meer hotels in Schin op Geul bekijken
Beoordeeld op 5 september 2022

Als Belgen, we waren er met z'n tweetjes 4 dagen met ontbijt en avondeten, in één woord gezegd: TOP! Zowel in als buiten het hotel deden ons vlug het gedoe met vliegtuigreizen en monsterrefters vergeten. Een dik uurtje rijden en je zit hier in een gans andere wereld!

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 5 september 2022

Prima hotel met schitterend uitzicht vanuit je kamer, of vanaf het buitenterras, op het Limburgse heuvellandschap. Gastvrije ontvangst met persoonlijke aandacht. We hebben er heerlijk gegeten (zeer goed ontbijt en diner). Goede bedden en alles was heel schoon. Ook nog wat leuke spulletjes gekocht in De Boutique. Vanaf het hotel loop je langs het riviertje "de Geul" over het bospad, in 35 minuten naar Valkenburg. We hebben ervan genoten en gaan er zeker nog eens terug.

Kamertip: Vanuit alle kamers (11) prachtig uitzicht op het Limburgse heuvellandschap
Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 22 augustus 2022 via mobiele applicatie

De ontvangst is vriendelijk en persoonlijk.
De kamers zijn schoon, de bedden liggen goed. Er staat een flesje wijn op de kamer en je kunt koffie en thee zetten. De meeste kamers hebben een klein balkonnetje waar je s avonds nog van de avondzon kan genieten.
Het ontbijt is ruim voldoende met yoghurt broodjes en eieren. Wat over is kun je meenemen voor onderweg.

Kamertip: Boek een kamer met balkon, niet alle kamers hebben er een.
Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 6 augustus 2021

Voor vier personen gereserveerd bij dit restaurant. We werden zeer vriendelijk ontvangen en konden kiezen of wij binnen of buiten wilden eten. We hebben gekozen voor het buitenterras met een mooi uitzicht. Fijn dat er goed rekening gehouden werd met de Corona-maatregelen. Tafels met voldoende ruimte en elk tafeltje voorzien van een extra tafeltje voor de bediening.
Heerlijk gegeten, alles erg goed verzorgd en zeer vriendelijke bediening.
Daarnaast een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 2 juli 2021 via mobiele applicatie

We stonden 1 week op de camping en per toeval hier wezen eten.
De eerste keer raakten we in gesprek over slecht weer en dat we met de trike in de regen brood moesten halen voor in de ochtend.
Dit werd zo opgelost en we kregen brood mee voor de volgende dag.
We zijn hier 3 keer wezen eten en elke keer was het een feestje , eten zeer lekker en de bediening super vriendelijk met een heerlijk karaf water met citroen gratis erbij.
Met mooi weer zit je heerlijk buiten .
En ze zijn 7 dagen open
Met vriendelijke groeten de trikers

Datum van verblijf: juli 2021