Jenneeri
Amsterdam, Nederland

Prima hotel voor een nachtje

3,0 van 5 bollen28 jul 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Bij binnenkomst waren er 3 dames die iets te druk met zichzelf en het kletsen bezig waren dan de klant begroeten, kan professioneler.

Kamer schoon, ruim, niks op aan te merken. Douchedeur was stuk, maar niet zodanig dat het direct gemaakt moest worden . Even aangegeven bij het uitchecken.

Ontbijt was erg lekker, alles was goed aangevuld, veel keuze, lekkere koffie. Zeker een aanrader.

Het hotel heeft geen eigen parkeerterrein, er is een openbare parkeergelegenheid aan de overkant.

Niet gegeten in het restaurant, zag er beetje sfeerloos uit, voor mij niet uitnodigend. Ben naar domino’s geweest, die zit naast het hotel.

Al met al prima verblijf gehad!
Datum van verblijf: juli 2023
Reistype: Bezocht voor zaken
Erenstein Pand
3.7 km van Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg
5.5 km van Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg
De Zevende Hemel
1.7 km van Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg
5.5 km van Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg
Breakfast in the cosy garden shed
    5.0 km van Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg
        6.2 km van Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg
        5.2 km van Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg
        Meer hotels in Kerkrade bekijken
        Beoordeeld op 10 juni 2023 via mobiele applicatie

Vandaag zijn we door gereden naarKerkrade Fletcher hotel.
        Ontvangst door drie dames die het nogal druk hadden met elkaar,
        Opeens vroeg er een of geboekt hadden, ja oké gegevens gecontroleerd,
        vergeten ze de rekening, ik vraag erom, moet er hulp komen van een jonge man, zo geregeld.
        Kamer, badkamer zithoek met TV bij het bed, en mooie TV in de zithoek.
        Maar dit was ook wel de suite. Zag er allemaal spic en span schoon.
        Ook ligt er nu een kaartje wie deze kamer schoongemaakt heeft en dat was Flens of Fleur.
        Een minpunt had ik wel, en jullie weten ondertussen wel dat ik kritisch ben.
        Zat er nog een koffie capsule in het koffiezetapparaat.
        Nu gaan we dadelijk na het diner, ik houd jullie op de hoogte.
        Soepje was voorgerecht stelde niet veel voor, hoofdgerecht, boerderij kip viel tegen beetje smaakloos, daarin tegen frites was lekker, sla Zag er fris uit maar had weinig uitstraling .
        Na gerecht was niks mis mee dame blanche, fruit punch, mijn advies is in Kerkrade hebben veel restaurants.
        Wij dachten de linkertrap te gebruiken om naar de eerste etage te gaan, maar bleek nood uitgang te zijn, alleen je kon er niet meer uit, gelukkig had ik mijn GSM belde met de receptie, de dame heeft ons bevrijd, dank je wel nog daarvoor.
        Het ontbijt, weer een al ergernis, bruinbrood was op, vleeswaren te laat aangevuld, broodjes op, koffie is op enz. ik ga om 8 uur vragen of er bruinbrood is, kreeg ik van de gezette dame een snauwerig antwoord, andere hotelgasten spraken mij daarop aan. En zeiden dat ze het zo slecht nog niet hadden meegemaakt bij één Fletcher hotel, maar dit sloeg alles, toen kwam er nog een gast naar mij, en zei nú gisterenavond was pas erg, de kok had een black-out gehad we gingen om 18.00 uur aan het diner en kregen om 20.45 het dessert, ik zeg tegen die mevrouw dat dat kan gebeuren, ze zei maar een ijsje op een bord leggen hoeft echt geen 2 uur te duren.
        Ik kom tot de volgende conclusie er was gisteren en zowel als vandaag te weinig personeel.
        Vanmorgen het ontbijt een herhaling van gisteren. Ook het beleg werd nu niet aangevuld

Morgen hebben een uitstapje naar GaiaZoo. ik ga nu voor de derde keer naar deze

Kamertip: Je kunt ook goed eten bij de buren
        Datum van verblijf: juni 2023
        Beoordeeld op 19 mei 2023

Zoals gebruikelijk bij Fletcher is er vrijwel niets aan te merken op dit hotel. Alleen hadden de matrassen naar mijn mening hun beste tijd gehad en gaven deze niet voldoende ondersteuning meer. Voor het overige prachtige kamer, zalig ontbijt en heel vriendelijk personeel. Prettig vertoeven daar..

Kamertip: Onderdeel van het Roda J.C gebouw, pal in het midden van het koopcentrum. Racers in de omliggende straten maar rustig zodra die weg zijn...
        Datum van verblijf: mei 2023
        Beoordeeld op 23 april 2023

Ruime en goed uitgeruste kamer, prima ontbijt vriendelijk personeel gelukkig met kamer met ramen, die een beetje open konden. (de meeste anderen niet) veel eetgelegenheden en andere winkels (sportzaken, AH, Bioscoop, Ballorig, Hornbach) vlak bij. Ligging op bedrijventerrein. Openbaar vervoer via busstation makkelijk en gunstig. (Ook naar Aken.) Ligt onder RodaJC stadion. (Kunt skybox bezoeken!)

Kamertip: Goed hotel met vriendelijk personeel. Wel gelegen op bedrijventerrein! Dus geen natuurlijke omgeving. Restaurants op dit terrein zijn goed
        Datum van verblijf: april 2023
        Beoordeeld op 21 april 2023

Dit is een zeer goed hotel. Mooie kamer met matras. Alles benodigdheden zijn voorhanden. Er is een minpunt. Het inregelen van de temperatuur van het douchewater. Dit gaat moeilijk met het gevaar van "verbranding".

Datum van verblijf: maart 2023
        Beoordeeld op 9 april 2023 via mobiele applicatie

Dit is een prima hotel om te verblijven. Vriendelijk persoon, vooral de 2 barmannen die ons goed hebben bevoorraad 🍺
        De kamer en badkamer waren schoon, net als de rest van de kamer.
        Min puntje was de skybox (kan je extra erbij boeken)
        Bij een skybox verwacht ik dat je buiten kan zitten. Helaas zit je achter een glazen wand.
        Ontbijt was goed verzorgd.

Datum van verblijf: april 2023