Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veel lof voor dit restaurant”
Beoordeling van Vlaamse Goesting

Vlaamse Goesting
Geclassificeerd als nr. 5 van 29 Restaurants in Gulpen
Prijsklasse: US$ 21 - US$ 28
Beschrijving: Vlaamse verwennerij & gezelligheid in Zuid-Limburg. Ons aanbod blijft nooit lang hetzelfde: elk seizoen staan er weer enkele nieuwe verrassingen voor u klaar. Voor een heerlijke & verrassende lunch of diner met een Vlaamse toets bent u hier aan het goede adres.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Vlaamse verwennerij & gezelligheid in Zuid-Limburg. Ons aanbod blijft nooit lang hetzelfde: elk seizoen staan er weer enkele nieuwe verrassingen voor u klaar. Voor een heerlijke & verrassende lunch of diner met een Vlaamse toets bent u hier aan het goede adres.
12 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

De chef komt uit Vlaanderen en dat proef je zeker terug in de gerechten. Bedankt voor de fijne avond met bijpassende wijnen.

Datum van bezoek: juli 2021
1  Bedank rpponsen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (61)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

9 - 13 van 61 beoordelingen

8 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een goede keuken en een mooie wijnkaart, relatief veel wijnen per glas.
' vergeten gerechten ' zoals aardbeien romanoff en Bœuf bourguignon.
Mooie ambiance en bediening met kennis van gerechten.
Leuk om te zien dat ze een speciale aperitief kaart hebben met bijbehorende bites

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank T1620AVlindah
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juni 2021 beoordeeld

Met 4 personen hebben wij voortreffelijk gegeten in dit sfeervolle restaurant.
Eten is echt super en het personeel top. klantvriendelijk en klantgericht.
We hebben enorm genoten en gezellig gezeten.
Echt een aanrader om hier te eten!

Datum van bezoek: juni 2021
Bedank jorgevanvliet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens een midweek in Zuid-Limburg bij Vlaamse Goesting in Gulpen i.v.m. Corona het drie gangenmenu afhaalmenu besteld voor in ons vakantiehuisje. Aantrekkelijke keuzes per gang die ook apart te bestellen zijn. Het eten was voortreffelijk verzorgd met duidelijke instructies voor de laatste afwerking (zeer makkelijk overigens in oven en magnetron). De carpaccio was heerlijk evenals de scampi. Als hoofdgerecht hadden we het streekvarken met smakelijke mosterdsaus en ook het gestoofde lam was zeer mals. De garnering met groenten (o.a. wortel, romanesco en stukjes asperges) had een goede bite, de aardappeltjes en aardappelgratin waren prima en hoeveelheid ruim voldoende. De pana cotta en dessert Vlaamse Goesting vormden een mooie afsluiting van een heerlijke maaltijd.

We kijken er naar uit om een volgende keer in het restaurant zelf te eten, dit smaakte in ieder geval naar meer.

Datum van bezoek: april 2021
Bedank tsuribito
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 februari 2021 beoordeeld

We hebben afgelopen zondag genoten van de Valentijnsbox. Mooi verzorgd, een meer dan compleet smaakvol menu met allerlei leuke attente extraatjes. Zeer goede prijs- kwaliteit verhouding! Goede instructie op papier, maar eigenlijk hoefde je er niet veel meer aan te doen. Aanrader!

Datum van bezoek: februari 2021
    • Service
    • Eten
Bedank les3enroute
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Vlaamse Goesting bekeken, bekeken ook

 

In Vlaamse Goesting geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.