Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk En echt Vlaams”
Beoordeling van Vlaamse Goesting

Vlaamse Goesting
Geclassificeerd als nr. 5 van 29 Restaurants in Gulpen
Prijsklasse: US$ 21 - US$ 27
Beschrijving: Vlaamse verwennerij & gezelligheid in Zuid-Limburg. Ons aanbod blijft nooit lang hetzelfde: elk seizoen staan er weer enkele nieuwe verrassingen voor u klaar. Voor een heerlijke & verrassende lunch of diner met een Vlaamse toets bent u hier aan het goede adres.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Vlaamse verwennerij & gezelligheid in Zuid-Limburg. Ons aanbod blijft nooit lang hetzelfde: elk seizoen staan er weer enkele nieuwe verrassingen voor u klaar. Voor een heerlijke & verrassende lunch of diner met een Vlaamse toets bent u hier aan het goede adres.
29 november 2020 beoordeeld

In de Corona periode hebben we hier eten gehaald. Overheerlijke stoofschotels met lekkere garnituren. We hopen dat de horeca binnenkort weer open mogen en dan gaan we hier graag nog eens eten.

Datum van bezoek: november 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Toos M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (64)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

19 - 23 van 64 beoordelingen

8 november 2020 beoordeeld

Afgelopen vrijdag ivm covid-19 eten afgehaald. Bij de keuze afgegaan op eerdere goede recensies en kan deze inmiddels bevestigen. Als voorgerecht de bospaddenstoelensoep en bisque van krab (erg lekker / royale porties), als hoofdgerecht de waterzooi en stoverij van hert aangevuld met aardappelgrattin (wederom erg lekker / royale portie) en als dessert de mouse van speculaas (tja ook erg lekker). Al met al een aanrader. Gerechten zijn makkelijk op te warmen. Kan niet misgaan. We komen zeker nog eens terug hoewel ik dan hoop in het sfeervolle restaurant plaats te kunnen nemen.

Datum van bezoek: november 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank robertjanp246
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier met 4 personen via Social Deal een lunch genuttigd van 3 gangen (zie foto's) ... Zo smaakvol als de inrichting is, zo smaakvol waren ook de gerechten ... Wij hebben dit restaurant als heel aangenaam ervaren ...

Datum van bezoek: september 2020
10  Bedank Robdebom
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2020 beoordeeld

Op een maandagavond gegeten bij Vlaamse Goesting. Op zich prima, maar helaas had de dame in de bediening een vergissing gemaakt bij het doorgegeven de bestelling in de keuken, waardoor ik een ander voorgerecht kreeg dan besteld. Gelukkig ben ik een makkelijke eter, en waren de garnalen ook heerlijk. Andere gangen waren ook uitstekend; prima gegeten.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank marcok403
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier op 1 september heerlijk gegeten met z’n vieren. Wij kozen een 3-gangen menu en het was een culinair genot, zowel de eend als de vis. De bediening was erg gastvrij. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een aanrader!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank NellWo-Bo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Vlaamse Goesting bekeken, bekeken ook

 

In Vlaamse Goesting geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding