Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig”
Beoordeling van Byzantium

Byzantium
Geclassificeerd als nr. 6 van 38 Restaurants in Brunssum
Keukens: Grieks
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
28 september 2020 beoordeeld

Restaurant Byzantium hebben we tweemaal bezocht omdat het prima beviel. Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam. De menukaart veelzijdig. Het eten is er echt heerlijk. Ook de saladebar is ruimschoots gevuld. De inrichting is gezellig.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank 197henkp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (104)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 104 beoordelingen

17 september 2020 beoordeeld

We moeten ruim 1 uur wachten op ons eten .Het vlees was rauw .Ik had er een foto van gemaakt .Dat de eigenaar schrok er van . We kregen nu het eten van een andere tafel .Hier komen wij dus nooit meer .

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Badboys16
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten is lekker voor een goede prijs. Het is ook te proeven dat het eten ook vers is. Wij eten er regelmatig.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank Ronnie_G1985
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik wilde reserveren. Kreeg een meneer aan de telefoon die vroeg of we vaker in het restaurant kwamen. Dat komen wij niet aangezien wij hier op vakantie zijn. Er was dan geen plaats. Erg vreemd dat je nieuwe klanten geen kennis laat maken. Ik ben hier nog even maar ga zeker niet na sit restaurant.
Niet klantvriendelijk

Datum van bezoek: september 2020
Bedank jadsu64
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanavond hier goed gegeten. Hele lekkere calamari's, glaasje ouzo vooraf, garnalen op zijn Grieks, plezierige bediening

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Ad K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Byzantium bekeken, bekeken ook

 

In Byzantium geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.