Aanbieding bekijken
Travelocity
Orbitz.com
Beoordeeld op 12 juni 2022 via mobiele applicatie

Zocht een hotel dichtbij Heerlen, en via via kwam ik bij Hotel Edenpark uit. Zeer vriendelijk ontvangen, upgrade naar een tweepersoonskamer vlak bij de ingang zodat de fiets makkelijk mee kon. Ontbijt was ook meer dan prima. Het hotel heeft ook een binnentuin. Het enige wat nog mist is een bar om nog een drankje te nuttigen. Het hotel ligt aan een klein parkje met vijver.

Kamertip: In Brunssum zelf is verder overigens vrij weinig te beleven maar het is een prima uitvalsbasis naar andere plekken in de omgeving!
Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 28 september 2020

Hotel Edenpark is mooi gelegen aan de vijver, dichtbij het Lindenplein. Het beschikt over eigen parkeerplaatsen maar 50 mtr verderop zijn ook nog voldoende plaatsen. Het hotel heeft een gezellige sfeer. Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam. De kamer die we hadden was heerlijk ruim met een ruime koelkast, magnetron en een fijne badkamer. Er was zelfs een klein balkon. Het ontbijt was uitgebreid en heerlijk. De andere dag moesten we erg vroeg weg en er werd een ontbijtpakket voor ons klaargemaakt: super!!! We komen hier zeker terug!

Datum van verblijf: september 2020
Beoordeeld op 29 maart 2019

Edenpark vonden wij een hotel wat voldoet voor 1 nacht.
Het is een sfeerloos hotel, geen gezelligheid of huiselijkheid.
Ontbijt is erg sober.
de kamer die wij kregen was voorzien van op en afstapjes waardoor je s' nachts bijna je nek brak als je naar de badkamer wilde gaan.
Nee, niet voor herhaling vatbaar.
Dan toch liever naar het hotel van onze volgende beoordeling. In Landgraaf

Kamertip: geen idee, zeker niet de eerste kamer begane grond
Datum van verblijf: maart 2019
Hotel-Edenpark, Marketing Manager van Hotel Edenpark, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 april 2019

Bedankt voor uw reactie! Wat jammer dat u niet tevreden was, hoe u het hotel beschrijft is namelijk het tegenovergestelde wat wij naar onze gasten willen uitstralen. Wij hadden het probleem dan ook graag verholpen als u dit had aangegeven.

Beoordeeld op 10 maart 2019

Uitstekend locatie. Het personeel was super vriendelijk en gastvrij. De kamer die wij hadden was enorm ruim, mooi, schoon met een prachtige badkamer. Magnetron op de slaapkamer. Veel kastruimte. Doordat het in een soort souterrain is gelegen was het daardoor wel wat donker. De hotelkamer lag aan de achtertuin wat heel erg fijn was. Ontbijt was goed.

Kamertip: Goed door geslapen omdat er niet veel licht binnen kwam ondanks dat het buiten al licht was.
Datum van verblijf: februari 2019

Hartelijk bedankt voor de mooie review!

Beoordeeld op 10 december 2018

We kwamen hier toevallig uit in de zoektocht naar een hotel dicht bij Valkenburg. Nog geen moment spijt van gehad.
De kamers zijn proper, zonder meer. Best lekker ontbijt maar vooral ook eengezellin stadje met voldoende keuze aan restaurantjes. Een aanrader.

Datum van verblijf: november 2018
Hotel-Edenpark, Marketing Manager van Hotel Edenpark, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 december 2018

Hartelijk bedankt voor uw leuke reactie, hopelijk mogen wij u in het nieuwe jaar nog een keer als gast ontvangen!