Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ons favoriete restaurant!”
Beoordeling van De Verrassing

De Verrassing
Geclassificeerd als nr. 3 van 18 Restaurants in Lunteren
Keukens: Internationaal
Gegevens restaurant
16 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Ons favoriete restaurant! Nergens kunnen wij zo lekker eten als bij de Verrassing. Wat ons betreft een dikke aanrader.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank JolindavandenBrink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (57)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 57 beoordelingen

25 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Na lange tijd weer bij De Verrassing gegeten op een warme zondagavond. Was erg rustig, genoten van heerlijk ‘hapjes’ menu. Kwalitatief erg goed en lekker. Fijn dat we mochten afwijken van het menu en het appeltaartje op initiatief van de eigenaar mochten vervangen door verse aardbeien met ijs.

Bediening correct en hartelijk. Was genieten voor een goede prijs.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank marcovC1995DF
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2019 beoordeeld

Altijd heerlijk eten! Goede prijs/kwaliteitems. Afhaalmenu vroege vogel ook ideaal. Lekker en genoeg eten, dezelfde kwaliteit voor een goede prijs, wat je gewoon lekker thuis kan opeten.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank GBroulun
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat te zeggen over de Verrassing in Lunteren?
Super bediening, elk gerecht voortreffelijk, aanpassingen in de menu’s? Het kan! Een uitgebreide kaart, moeilijk te kiezen, maar alles zó super, écht een aanrader....

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Patrenee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 april 2019 beoordeeld

Iedere jaar met ons jubileum komen we terug bij dit restaurant. Heerlijk om onszelf te laten verrassen met de heerlijkste gerechten. Super service, onwijs lekker eten en een echt gezellige avond in het centrumpje van Lunteren. Restaurant is zeer smaakvol ingericht, kleinschalig en knus. Bediening is vriendelijk en geeft een zeer welkome indruk. Echt een aanrader om je culinair (en niet te duur) te laten verrassen.

Datum van bezoek: maart 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank WeberSanne
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Verrassing bekeken, bekeken ook

 

In De Verrassing geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding