Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“beter dan gedacht”
Beoordeling van Het Wantij

Het Wantij
Geclassificeerd als nr. 21 van 23 Restaurants in Schiermonnikoog
Gegevens restaurant
6 juli 2020 beoordeeld

ik hou niet echt van pizza, vaak is het te duur voor wat je krijgt of de bodem zompig, dat was hier niet. Wij zaten prima, maar zo te zien was er na 7 uur een heel groot deel van het terras afgesloten. Vriendelijk personeel, prima geprijsd

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank blnijmegen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (79)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 79 beoordelingen

5 juli 2020 beoordeeld

Even pauzeren bij het fietsen. Een Pannekoek eten was een goed idee. Druk was het hier niet. De bediening was goed en de pannenkoek was lekker.

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank robobobobo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 februari 2020 beoordeeld

Ondanks veel slechte beoordelingen op tripadvisor toch gereserveerd bij Het Wantij.
Zaterdagavond met ons gezin ( 10 personen) aangeschoven bij de, door vriendelijke serveerster aangewezen, tafel voor 10 personen.
De spareribs, pizza's en sateh waren erg lekker, de bediening goed en vriendelijk. Als we niet genoeg frites, salade etc. hadden konden we er gewoon bij krijgen werd ons verteld en dat gebeurde ook.
De rekening inclusief de vele drankjes viel erg mee!Extra bestelde frites en salade was gratis. Zeer geslaagde avond!
Kortom prima restaurant, zou er zo weer willen eten en we gaan dat ook zeker doen als we weer eens op Schier zijn!

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank yvonnehS5786ML
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Kleffe pizza's.
Onze 4 pizza's waren klef en een rare smaak. Aan de zalm zat een bliksmaak. De bodem >>> een diepvriesbodem of een kant en klare.?Ze werden te snel geserveerd binnen (10 minuten) Wat Positief was dat de pizza's direct van de rekening werden gehaald.

Datum van bezoek: november 2019
Bedank E8547LXericab
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 oktober 2019 beoordeeld

Met een grote groep een buffet gehad. De bereiding van de zalm en beenham waren niet goed. Het was vrij koud. De bediening was rommelig en er werden meerdere drankjes vergeten. Dessert buffet was een succes.

Datum van bezoek: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Marco L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Het Wantij bekeken, bekeken ook

Schiermonnikoog, Friesland
Schiermonnikoog, Friesland
 
Schiermonnikoog, Friesland
 

In Het Wantij geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding