Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Bunker met rondom zicht op het eiland

Blijft ‘leuk’ om even de bunker te bezoeken als je op Schiermonnikoog bent. Rondom goed zicht op ... meer lezen

3 weken geleden beoordeeld
WimVeldhuis
,
Veendam, Nederland
Indrukwekkend

Mooi om overheen en doorheen te lopen. Fijn dat je een zaklantaarn op je mobiel hebt zitten. Soms ... meer lezen

Beoordeeld op 11 november 2019
massa351
,
Castricum, Nederland
Lees alle 129 beoordelingen
  
Beoordelingen (129)
Beoordelingen filteren
129 resultaten
Waardering van reizigers
32
67
29
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
32
67
29
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 129 beoordelingen
Beoordeeld op 29 juni 2020 via mobiele applicatie

Vanaf bunker wasserman heb je het (een na mooiste uitzicht over het eiland. Elke dag enen naar de bunker om van de omgeving te genieten.

Datum van activiteit: juni 2020
Bedank 849vincentg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juni 2020

Beneden bij de picknick tafels staat op 75 jaar poster enige informatie over de bunker. Ik had boven in de bunker meer informatie en foto’s verwacht, jammer genoeg niet gezien. Alleen een gedicht in het Fries ( denken wij), een vertaling in meerdere talen zou handig geweest zijn.

Datum van activiteit: juni 2020
Bedank leurs05
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 november 2019

Mooi om overheen en doorheen te lopen. Fijn dat je een zaklantaarn op je mobiel hebt zitten. Soms wel goed bukken.

Datum van activiteit: november 2019
Bedank massa351
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 september 2019

Even een klim naar boven aar het is het meer dan waard. Geweldig uitzicht. Ook het bezoek aan de bunker binnen is zeker aan te raden. Helemaal terug in de tijd.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank Ineke V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 september 2019 via mobiele applicatie

Deze bunker licht op een fantastische plek en je hebt vavaf het dak een fantastisch uitzicht over het hele eiland en de Noordzee en de Waddenzee. Doordat het beton door het weer aangetast was kon je goed zien dat de aannemer, die de bunker gebouwd heeft de bouwvoorschriften niet helemaal ! ? gevolgd heeft. Zie de foto’s.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank Sokje17
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken