Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (465)
Beoordelingen filteren
465 resultaten
Waardering van reizigers
238
169
45
11
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
238
169
45
11
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
29 - 34 van 465 beoordelingen
Beoordeeld op 5 augustus 2020

Het was voor ons de tweede keer dat wij hebben genoten van een overnachting bij Van Heeckeren en het was heerlijk! Wij hadden de romantische suite met een tweepersoons bad- en douche en deze kamer is erg mooi. Ook heb bed slaapt goed! Tevens is het ontbijt een aanrader met een ruim assortiment. Wij komen zeker terug!

Datum van verblijf: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank IngeMM62
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2020

Prijs - kwaliteitverhouding klopt helemaal wat betreft de kamer, de voorzieningen en de attente medewerkers. De inrichting & ambiance - sfeer van het hotel sprak ons ook zeer aan. Het ontbijtbuffet liet niets te wensen over.

Datum van verblijf: augustus 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank wvermeulen2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 augustus 2020

Het is een mooi , gastvrij en gemoedelijk hotel op een prima locatie in het centrum van Nes.
Een heerlijk ontbijt en je kan de hele dag verse koffie , thee of fruit pakken. De kamers zagen er verzorgd en schoon uit, en
het personeel was erg vriendelijk.
Wij komen hier zeker een keer terug!

Datum van verblijf: augustus 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank htennapel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2020

Fijn verblijf geweest. Vriendelijk personeel. Fijne familiekamer. Goed ontbijt. In centrum Nes, 10-15 minuten lopen van het strand. Kamer was schoon. Fietsverhuur dichtbij. Genoeg restaurants op loopafstand.

Datum van verblijf: juli 2020
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Daniel_temp_NL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juli 2020

weinig comfort op de kamer, het kan allemaal net, maar voor de prijs van pakweg250, euro mag je iets meer verwachten...ontbijt was prima, maar we hadden verwacht vanaf de veerboot opgehaald te worden hetgeen niet gebeurd is...

Datum van verblijf: juli 2020
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank ghvanwoudenbergh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken