Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima plekje om te dineren.”
Beoordeling van El Sacristan

El Sacristan
Geclassificeerd als nr. 103 van 265 Restaurants in L'Alfas del Pi
Keukens: Nederlands
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
19 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Onze vakantie in Albir was mede door het lekkere eten in El Sacristan een topper. De Nederlandse eigenaar en de Spaanse kelner maakte er een feestje van. Ook glutenvrij was geen probleem.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Anke2204
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (140)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 140 beoordelingen

16 februari 2020 beoordeeld

Steeds mooie dag aanbevelingen, zowel dagmenu als uitgebreide kaart! Aangenaam interieur, vlotte leuke bediening en presentatie! Prijs-kwaliteit een echte aanrader!

Datum van bezoek: december 2019
Bedank Galera03590
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 februari 2020 beoordeeld

Prettige, warme zaak. Eigenaar (Manolo ?) spreekt ook Nederlands. 3 gangen menu voor e16,95. Met oa prima biefstuk. Attente bediening. Aanrader

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank SonnyJan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 januari 2020 beoordeeld

Eten is prima maar we kwamen met 4 personen rond 20.15 uur in een lege zaak.
Met bediening ging van alles mis. Aperitief werd aan tafel ingeschonken maar super ongelijk. Bij het eten bestelden wij naast een fles wijn ook een flesje water,hier kregen wij geen glazen bij, gelukkig hadden wij de aperitief glazen nog maar plotseling werd dat glas gevuld met water weggehaald. Halverwege de maaltijd ging de serveerster de lampjes van de andere tafels uit doen en met nagerecht werd direct,ongevraagd, de rekening gepresenteerd.
De serveerster stond vervolgens met jas en tas klaar bij de ingang om na ontvangst van betaling onmiddellijk te vertrekken. We hadden dus sterk het gevoel niet welkom te zijn.
Erg jammer, we hebben al paar jaar,net als nu, heerlijk daar gegeten maar als dit gedrag de nieuwe formule is komen we er niet meer.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank transporteurtje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 januari 2020 beoordeeld

Het vriendelijke en gastvrije personeel doet uitstekend zijn best om het iedereen naar zijn zin te maken en eigenaar Manolo neemt altijd even tijd voor je. Ze serveren hier een betaalbaar 3 gangen menu wat niet onder doet voor de duurdere restaurants in Albir. Het restaurant heeft in december een grondige opknapbeurt gekregen incl. nieuwe comfortabele stoelen en ziet er weer up to date uit. Een aanrader in Albir

Datum van bezoek: januari 2020
    • Service
    • Eten
Bedank 785fransv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die El Sacristan bekeken, bekeken ook

El Albir, L'Alfas del Pi
 
El Albir, L'Alfas del Pi
 

In El Sacristan geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding