Jdvu
Gent, België

Aparthotel met alle faciliteiten in een rustige omgeving

4,0 van 5 bollen19 aug 2024 beoordeeld
Wij verbleven met ons gezin 1 week in Ciutat de Palol , het was het eindpunt van onze roadtrip door Frankrijk en Spanje. Voor ons was dit een zeer geslaagde ervaring. We beschikten over een comfortabel 4 persoons-appartement met alle nodige faciliteiten (keukentje, sofa, TV, airco, WiFi, badkamer met wasmachine, WC en douche + een ruime, ondergrondse parking voor wie met de wagen reist) en waren fan van de rust die het geheel uitstraalde. Het complex ligt in een mooi, goed onderhouden park, beschikt over een groot zwembad (inclusief bubbelbad en kinderbad) en ligt op loopafstand van enkele idyllische strandjes (Cala del Pi, Cala de Rovira, Sa Cova), die zo typisch zijn voor de Costa Brava. Ook het grote strand en het winkelcentrum van Platja d'Aro zijn (te voet) vlot bereikbaar. Aparthotels van dit niveau zijn moeilijk te vinden in de regio, Ciutat de Palol is wat ons betreft dan ook een echte aanrader, ook voor gezinnen met jonge kinderen !
Datum van verblijf: augustus 2024
1.0 km van Aparthotel Ciutat de Palol
0.4 km van Aparthotel Ciutat de Palol
Aan het strand
0.8 km van Aparthotel Ciutat de Palol
Aparthotel Comtat Sant Jordi dispone de dos piscinas exteriores de diseño moderno, una para adultos y otra para niños. Ambas instalaciones están rodeadas por jardines, arboledas y césped. Además, también hay tumbonas dispuestas para que nuestros huéspedes puedan tomar el sol y relajarse en nuestro complejo situado en un entorno sin igual.
0.4 km van Aparthotel Ciutat de Palol
Buitenzwembad
Meer hotels in Platja d'Aro bekijken
Beoordeeld op 16 september 2022 via mobiele applicatie

Wat je hier krijgt voor wat je betaalt heb ik alleen maar pluspunten: appartement met de verzorging van een hotel zoals iedere dag dweilen, bed opmaken, schone handdoeken. Het keukentje van het appartement heeft ook alles, dit is bij de prijsklasse van deze appartementen naar mijn ervaring meestal minder. Het is ideaal dat je onder het complex je auto kunt parkeren en je daar met de trap of lift direct bij bent. Mooi opgezet complex in een zeer goed onderhouden groen park. Groot zwembad, lekkere jacuzzi daarnaast en een kinderbadje. Er waren de hele dag twee badmeesters aanwezig: dat was naar mijn inziens wat overdreven. Ideaal voor mensen zonder of met jonge kinderen. Er zijn leuke speeltuintjes voor kleintjes aanwezig. Voor gezinnen met kinderen vanaf een jaar of vijf is het misschien minder leuk; In het zwembad zijn geen luchtbedjes etc toegestaan. Het park wil volgens mij een rustige/luxe uitstraling. In het hoogseizoen is een miniclub maar deze was er niet meer tijdens ons verblijf. Aan de overkant van het complex loop je via een trap naar beneden naar een mooi baaitje. (Dit is niet duidelijk te zien). Tevens heb je vanaf daar de mogelijkheid voor een mooie wandeling langs de kust. (Niet geschikt voor kinderwagens gezien alle trappetjes) Op 5 minuten lopen is een groter strand en op 10 minuten lopen het centrum.

Kamertip: Boek rechtstreeks bij het hotel is goedkoper dan via de reisorganisatie.
Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 13 september 2022 via mobiele applicatie

Gelegen in drukke omgeving. Bepaald geen rustig bos/ park, zoals het lijkt op de foto’s. Veel verkeer vlak langs het complex. Zwembad heerlijk, geluid van de weg wordt overstemd door watervalobjecten in zwembad. Wij zijn er vooral met de auto op uit gegaan want directe omgeving en stranden onaantrekkelijk. Appartementen heel schoon maar basic uitstraling en geen charme. Bedden uitstekend. Keukentje prima, airco ook. Al met al goede vakantie gehad.

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 10 november 2019

Ciutat is gewoon een heel fijn park om tot rust te komen.
We gaan jn 2020 voor de 6e keer en nog hebben we er geen genoeg van.
Alles ligt op loopafstand .
Het park en appartement is netjes,rustig en goed verzorgd.

Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeeld op 31 augustus 2018 via mobiele applicatie

Ik zal het eerlijk zeggen hoe wij het hebben ervaren...Voor 1500,00 euro per week (zonder garage) in januari 2018 geboekt via Tui..ten eerste ons uitzicht..we keken tegen het beton van de keuken aan..De bedden zijn inderdaad heel erg hard..ook de slaapbank.. (Je krijgt er echt rugpijn van)..De ijskast is zo klein..Waarschijnlijk is dat bedoeld dat je vaker op het park gaat eten.
Er is alleen een Magnetron..Geen combi of iets..Een kleine tweepitter. ..Geen vaatwasmachine..weinig spullen in de keuken om mee te werken..Er stond een oude verroeste wasmachine in de badkamer!!

Verschillende spullen bleken stuk te zijn(broodrooster..kabel van tv..raam..Maar dat wordt wel gelijk gemaakt)

Natuurlijk heeft het park ook mooie dingen..waaronder een heel mooi goed onderhouden zwembad..En ook het park zelf wordt heel goed onderhouden..Ook het personeel van het park is heel vriendelijk..Al bij al..Zou ik dit park voor de prijs die wij hadden betaald niet meer doen...Echt te duur en niet compleet!!

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 20 juni 2018

+ Propere appartementen, goede uitrusting; microgolfoven, koffiezet, waterkoker, broodrooster,
wasmachine/droogkast... alles voor een zorgeloze vakantie.
Mooi groot zwembad met apart kinderbad en wellnessbad in mooie tuin waar het rustig vertoeven is.
WiFi is redelijk goed en gratis.
Het centrum van Platja d'Aro is vlakbij.
Ondergrondse parking beschikbaar, wel tegen betaling (€ 10,- per dag)
- Slechte bedden = keiharde matrassen op ijzeren bedjes (hebben al in vele hotels geslapen maar
nergens zó slecht als hier)
De ligstoelen aan het zwembad zijn verschrikkelijk doorgezakt, vuil en versleten. Een heel contrast tot
het mooie zwembad in de verzorgde tuin.

Datum van verblijf: juni 2018