Wat je hier krijgt voor wat je betaalt heb ik alleen maar pluspunten: appartement met de verzorging van een hotel zoals iedere dag dweilen, bed opmaken, schone handdoeken. Het keukentje van het appartement heeft ook alles, dit is bij de prijsklasse van deze appartementen naar mijn ervaring meestal minder. Het is ideaal dat je onder het complex je auto kunt parkeren en je daar met de trap of lift direct bij bent. Mooi opgezet complex in een zeer goed onderhouden groen park. Groot zwembad, lekkere jacuzzi daarnaast en een kinderbadje. Er waren de hele dag twee badmeesters aanwezig: dat was naar mijn inziens wat overdreven. Ideaal voor mensen zonder of met jonge kinderen. Er zijn leuke speeltuintjes voor kleintjes aanwezig. Voor gezinnen met kinderen vanaf een jaar of vijf is het misschien minder leuk; In het zwembad zijn geen luchtbedjes etc toegestaan. Het park wil volgens mij een rustige/luxe uitstraling. In het hoogseizoen is een miniclub maar deze was er niet meer tijdens ons verblijf. Aan de overkant van het complex loop je via een trap naar beneden naar een mooi baaitje. (Dit is niet duidelijk te zien). Tevens heb je vanaf daar de mogelijkheid voor een mooie wandeling langs de kust. (Niet geschikt voor kinderwagens gezien alle trappetjes) Op 5 minuten lopen is een groter strand en op 10 minuten lopen het centrum.