epvdlinden
Helmond, Nederland

Super Hotel

5,0 van 5 bollen1 jul 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
Heel mooi hotel midden in het centrum van Platja d’Aro. Ik zal beginnen bij het enige verbeterpuntje dat ik heb gezien. Er is namelijk geen douchestang in de badkamer en dat betekent de doucheslang omhoog houden. Maar verder: perfecto. Super kamers, stil, schoon en ruim. We hadden een upgrade gekregen. En met een rolluik, lekker uitslapen. Zwembad op het dak is mooi met een geweldig uitzicht. In de kelder is een complete Spa, maar daar hebben we geen tijd voor gehad. Ontbijt is erg goed verzorgd. Ik heb wel een tip. Je kan beter om een koffietje vragen dan uit de automaat halen. Als we nog eens naar Platje d’Aro gaan, dan is het zeker hier. Complimenten.
Datum van verblijf: juli 2022
Kamertip: Parkeren kan op de centrale grote parkeerplaats in Platja d’Aro. Wij betaalden ongeveer €10 per...
Cosmopolita Hotel-Boutique, Director General van Cosmopolita Hotel Boutique & Spa, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 3 jul 2022
Beste epvdlinden,

Bedankt voor je reactie en input. We zijn blij te weten dat u het naar uw zin heeft gehad bij ons.
Wij willen u bedanken voor uw vriendelijke woorden. Omdat niet iedereen denkt zoals jij. Maar zijn woorden geven ons meer kracht om te blijven verbeteren.
We hopen je snel weer te zien.
Eerlijk.
Javier Besa
Richting Cosmopolitan Hotel Boutique en Spa.
  • Official website
1.4 km van Cosmopolita Hotel Boutique & Spa
1.6 km van Cosmopolita Hotel Boutique & Spa
1.8 km van Cosmopolita Hotel Boutique & Spa
1.6 km van Cosmopolita Hotel Boutique & Spa
Meer hotels in Platja d'Aro bekijken
Beoordeeld op 3 oktober 2019 via mobiele applicatie

Alleen verbleven, kamer met balkon.
2 oktober is geen hoogseizoen natuurlijk, maar dit hotel gaat gedeeltelijk in winterslaap. Bar en restaurant gesloten.
Mooi terras maar heb je dus niets aan.

Bedjes op het strand zalig en goed, maar.... om 3 uur komen ze de kussens onder je vandaan halen.
Tot aan 15 uur, Kun je voor 5 euro per uur t bed huren.
Ja ook in laagseizoen.

De reden van weghalen om 3 uur?
Nou, zo zijn de regels nu eenmaal, we hebben ook niet voldoende personeel, was t antwoord.
Receptie is overigens wel 24 uur open.

Ik heb nog aangeboden om kussen zelf terug te brengen.
Nee, zo zijn de regels !
Ik mocht nog n half uur langer maar dan zou de receptionist m komen halen.

Ik voelde mij zo betutteld dat ik op het zand ben gaan liggen...
Ik heb niet hoeven betalen, maar had liever betaald en met n glas wijn daar gelegen, maar ook geen bar dus...

Bij het zwembad boven op het hotel zijn ook bedden. Met opblaasbedden.
Maar hier lig je in de schaduw...

Parking vh hotel genomen, 20 euro p dag.
Eerst bij aankomst parkeren voor t hotel om de sleutel Vd parking ophalen, 50 euro borg cash betalen.

Hotel Parking is 5 min lopen, als je vertrekt moet je de sleutel weer terug brengen om je borg te krijgen.
Best een heen en weertje dus....
Het is te overwegen om m in de parking in dorp te zetten als je niet veel bagage hebt.
1x heen en 1x terug, makkelijker wellicht.

Goed ontbijt lekker bed, mooie badkamer, allemaal goed.
Buiten hoogseizoen geen aanrader wat mij betreft.

En top voor t hotel...
Houd op met dat gedoe met jullie strand bedden.

Als regels belangrijker zijn dan uw gasten, dan moeten de gasten weg en blijven uw regeltjes....

Datum van verblijf: oktober 2019
Cosmopolita H, Gerente van Cosmopolita Hotel Boutique & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 oktober 2019

Beste Tulipangooi,
Bedankt voor je reactie en je mening.
Zoals u hebt uitgelegd, zijn we niet langer in het seizoen.
En in tegenstelling tot wat u gelooft, zijn de strandstoelen niet gedemonteerd, zodat klanten zoals u kunnen genieten van het strand, zelfs als het tot 15:00 uur is, want zoals ze u hebben uitgelegd, hebben we geen personeel. Het is beter om van iets te genieten dan niet de gelegenheid hebben om dat te doen.
Het restaurant en de Chill Out zijn geopend van vrijdag tot zondag. Dus van maandag tot donderdag zijn ze gesloten inclusief al hun diensten, inclusief ligstoelen.
Op het thema van parkeren, het is degene die we hebben ... 5 minuten lopen naar de dichtstbijzijnde, 50 euro borg voor de afstandsbediening die wordt teruggestuurd bij aflevering bij de receptie, prijs van € 20 per nacht ... goed Het is niet duur. Als we er rekening mee houden dat de dichtstbijzijnde openbare parkeerplaats, zonder bewaking, 10 minuten lopen is en € 14 per nacht kost.
De waarheid is dat ik me slecht voel over de indruk die hij heeft van ons hotel, omdat het niet overeenkomt met de realiteit.
We hopen dat je snel terugkomt om te genieten van onze faciliteiten en diensten.
Met vriendelijke groet.
Javier Bessa
Cosmopolitan Dir Hotel Boutique and Spa.

Beoordeeld op 4 mei 2018 via mobiele applicatie

Super locatie, direct aan het strand en ook midden het dorp met al haar leuke restaurantjes en winkeltjes. Het is een design hotel, het oogt heel nieuw, en is met veel zorg ingericht. De kamers zijn goed. Ontbijt is zeer uitgebreid, en kan buiten genuttigd worden. Er is een mooi terras aan zee.

Datum van verblijf: mei 2018
Cosmopolita H, Gerente van Cosmopolita Hotel Boutique & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2018

Lieber Kleij1975,

Wir freuen uns sehr über Ihre Kommentare zu Ihrem Aufenthalt im Cosmopolita Hotel-Boutique. Es ist immer eine Freude, Komplimente zu erhalten.
Wir werden Ihre netten Kommentare an unser Team weiterleiten. Ich bin sicher, dass diese Kommentare unser gesamtes Team anspornen werden, da sie ständig bestrebt sind, die Qualität unserer Dienstleistungen zu verbessern.
Ich danke Ihnen noch einmal, dass Sie Ihre Erfahrungen mit uns geteilt haben und darauf warten, dass Ihr nächster Besuch genauso angenehm wird wie der vorherige.
Herzliche Grüße.

Beoordeeld op 17 september 2017

Mooi en goed gelegen hotel. Het ontvangst was minder, de receptionist deed ons niet meteen welkom voelen. Zo moesten we meteen een soort "gedragscode" ondertekenen.
De kamer (superior) was erg ruim en luxueus. Het tapijt is echter niet meer van deze tijd... De badkamer was heel ruim. In de hoeken van het bad waren schimmelplekken aanwezig, wat toch niet zou mogen voor dit prijzige hotel.
Heel mooi dakterras. Mooie designbeelden. Goede ligbedden. Ontbijt was verzorgd en het kwaliteitsvolle producten.
Wellnesscenter is heel mooi, maar niet alle faciliteiten werkten en het drinkwater (waterfontein) was op.
Dranken in de beachbar waren heel prijzig. In Spanje is een glas cava aan 6 euro wel aan de erg prijzige kant...
Ongetwijfeld een van de mooiere hotels in Platja d'Aro, maar met enkele aandachtspunten.

Datum van verblijf: september 2017

Geachte klant

Bedankt voor het nemen van de tijd voor het compartiment voor uw mening en tevredenheid.
Het is altijd een plezier dat hij ontdekte dat ons werk zijn vruchten heeft en dat onze klanten een goed geheugen voor hun verblijf hebben.

We hebben parkeergelegenheid, maar dit is afhankelijk van beschikbaarheid.

Tot binnenkort en Cosmopolita Hotel-Boutique
Dir. Cosmopolita Hotel Boutique Spa

Beoordeeld op 16 augustus 2017 via mobiele applicatie

Niet geslapen in dit hotel, maar wel een dagje gechilled.
We hebben privé bedjes gehuurd op het strand voor het hotel ( dus bedden zijn NIET alleen voor suite gasten zoals voorheen beweerd werd )waar je heerlijk en op een zeer gastvrije manier werd bediend door de lieve dames van de bar. Prijzen bedjes zijn wel aan de prijs maar de moeite waard( 25 € incl parasol)
Heerlijk sushi gegeten een mooie dag op een mooi terras xx

Datum van verblijf: augustus 2017

Dear Guest,

We appreciate very much your comments regarding your stay at Cosmopolita Hotel-Boutique. It's always a pleasure to receive compliments.
We will extend your nice comments to our team. I'm sure these comments will stimulate our entire team as they continually strives to improve the quality of our services.
Thanking you once again that you have shared your experience with us and waiting for your next visit as enjoyable as the previous .
Kindest regards .

Beoordeeld op 15 oktober 2016 via mobiele applicatie

Via booking.com dit hotel toevallig gevonden. Superlatie. Fantastische dakterras met zwembad. Mooi terras/restaurant op de dijk. De SPA bied alle mogelijkheden. Fitnessruimte op dakterras. Gelogeerd in Junior Suite die ruim aan de verwachtingen voldoet. Kolen zeker terug

Datum van verblijf: oktober 2016

Dear Customer

Thank you very much for sharing a comment about your stay at our hotel.

Hoping to see you soon at Cosmopolita