Ketelaar

Fantastisch

5,0 van 5 bollen4 mei 2018 beoordeeldvia mobiele applicatie
Super locatie, direct aan het strand en ook midden het dorp met al haar leuke restaurantjes en winkeltjes. Het is een design hotel, het oogt heel nieuw, en is met veel zorg ingericht. De kamers zijn goed. Ontbijt is zeer uitgebreid, en kan buiten genuttigd worden. Er is een mooi terras aan zee.
Datum van verblijf: mei 2018
Gereageerd 30 sep 2018
Lieber Kleij1975,

Wir freuen uns sehr über Ihre Kommentare zu Ihrem Aufenthalt im Cosmopolita Hotel-Boutique. Es ist immer eine Freude, Komplimente zu erhalten.
Wir werden Ihre netten Kommentare an unser Team weiterleiten. Ich bin sicher, dass diese Kommentare unser gesamtes Team anspornen werden, da sie ständig bestrebt sind, die Qualität unserer Dienstleistungen zu verbessern.
Ich danke Ihnen noch einmal, dass Sie Ihre Erfahrungen mit uns geteilt haben und darauf warten, dass Ihr nächster Besuch genauso angenehm wird wie der vorherige.
Herzliche Grüße.
1.2 km van Cosmopolita Hotel Boutique & Spa
  • Algotels
0.8 km van Cosmopolita Hotel Boutique & Spa
Aan het strand
Meer hotels in Platja d'Aro bekijken
Beoordeeld op 17 september 2017

Mooi en goed gelegen hotel. Het ontvangst was minder, de receptionist deed ons niet meteen welkom voelen. Zo moesten we meteen een soort "gedragscode" ondertekenen.
De kamer (superior) was erg ruim en luxueus. Het tapijt is echter niet meer van deze tijd... De badkamer was heel ruim. In de hoeken van het bad waren schimmelplekken aanwezig, wat toch niet zou mogen voor dit prijzige hotel.
Heel mooi dakterras. Mooie designbeelden. Goede ligbedden. Ontbijt was verzorgd en het kwaliteitsvolle producten.
Wellnesscenter is heel mooi, maar niet alle faciliteiten werkten en het drinkwater (waterfontein) was op.
Dranken in de beachbar waren heel prijzig. In Spanje is een glas cava aan 6 euro wel aan de erg prijzige kant...
Ongetwijfeld een van de mooiere hotels in Platja d'Aro, maar met enkele aandachtspunten.

Datum van verblijf: september 2017
Cosmopolita H, Gerente van Cosmopolita Hotel Boutique & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2018

Geachte klant

Bedankt voor het nemen van de tijd voor het compartiment voor uw mening en tevredenheid.
Het is altijd een plezier dat hij ontdekte dat ons werk zijn vruchten heeft en dat onze klanten een goed geheugen voor hun verblijf hebben.

We hebben parkeergelegenheid, maar dit is afhankelijk van beschikbaarheid.

Tot binnenkort en Cosmopolita Hotel-Boutique
Dir. Cosmopolita Hotel Boutique Spa

Beoordeeld op 16 augustus 2017 via mobiele applicatie

Niet geslapen in dit hotel, maar wel een dagje gechilled.
We hebben privé bedjes gehuurd op het strand voor het hotel ( dus bedden zijn NIET alleen voor suite gasten zoals voorheen beweerd werd )waar je heerlijk en op een zeer gastvrije manier werd bediend door de lieve dames van de bar. Prijzen bedjes zijn wel aan de prijs maar de moeite waard( 25 € incl parasol)
Heerlijk sushi gegeten een mooie dag op een mooi terras xx

Datum van verblijf: augustus 2017

Dear Guest,

We appreciate very much your comments regarding your stay at Cosmopolita Hotel-Boutique. It's always a pleasure to receive compliments.
We will extend your nice comments to our team. I'm sure these comments will stimulate our entire team as they continually strives to improve the quality of our services.
Thanking you once again that you have shared your experience with us and waiting for your next visit as enjoyable as the previous .
Kindest regards .

Beoordeeld op 15 oktober 2016 via mobiele applicatie

Via booking.com dit hotel toevallig gevonden. Superlatie. Fantastische dakterras met zwembad. Mooi terras/restaurant op de dijk. De SPA bied alle mogelijkheden. Fitnessruimte op dakterras. Gelogeerd in Junior Suite die ruim aan de verwachtingen voldoet. Kolen zeker terug

Datum van verblijf: oktober 2016

Dear Customer

Thank you very much for sharing a comment about your stay at our hotel.

Hoping to see you soon at Cosmopolita

Beoordeeld op 4 oktober 2016 via mobiele applicatie

Schone kamer, goede bedden en fijne schone badkamer! 2 nachten hier verbleven. Perfecte locatie aan het strand. Goed centraal gelegen in platja d'aro. Auto geparkeerd op gratis parkeerplaats op zo'n 5 minuten lopen vanaf hotel. Ligt vrijwel direct achter parkeerplaats betaald parkeren. Terras hotel echt heerlijk! Ontbijt zeer uitgebreid! Niets aan te merken op hotel. Enige nadeel van platja d'aro begin oktober: veel restaurants zijn al gesloten. Het seizoen is duidelijk voorbij. Voor ons was dit geen probleem, omdat we hier maar 2 dagen verbleven. Prima uitvalsbasis om trip te maken langs Costa brava.

Datum van verblijf: oktober 2016
Cosmopolita H, Clara Mota - Recepció van Cosmopolita Hotel Boutique & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 oktober 2016

Dear guest,

Thank you for your comments. We are glad you enjoyed your stay at Cosmopolita Hotel! We would like to remind you that October is low season in Platja d'Aro, so some restaurants are closed during the week, but on weekend is all open. On the other hand, you can find more tranquility on the road and at night, perfect for people who want to spend relaxing days.
We hope to see you again.

Best regards,

Clara Mota

Beoordeeld op 21 september 2015

Zeer mooi maar gehorig, met kleine standaard kamers.
Veel last van nachtmuziek van buitenterras van hotel. Eigenaar verkiest schijnbaar de winst op cocktails boven de nachtrust van zijn gasten.
Erg professioneel personeel met `n hoge standaard serviceverlening.

Kamertip: kamers boven de entree met balkon zijn `t rustigste met afgesloten rolluiken. kamer 317 is net onder de fitnessruimte
Datum van verblijf: september 2015

Dear Guest,