Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Altijd goed van ontbijt tot diner!”
Beoordeling van Rita´s Cantina

Rita´s Cantina
Geclassificeerd als nr. 23 van 266 Restaurants in Sant Antoni de Portmany
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 4 US$ - 11 US$
Keukens: Nederlands, Café
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Buiten zitten
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Buiten zitten
17 maart 2020 beoordeeld

Een aantal keren geweest in 1 week omdat het steeds goed was (de wraps zijn een aanrader), aardige bediening, leuke kaart en 1 van de weinige plakken die in de winterperiode geopend is. De prijzen zijn zeer betaalbaar en het zat er altijd vol en dat is niet voor niets ...

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank MvLoon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (957)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 957 beoordelingen

12 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Waarschijnlijk het enige restaurant dat in februari open is in st Antonio. Locale gasten en een paar touristen. De kaart is eenvoudig, maar ok. De prijzen ook ok, lijkt voordelig, maar wat je krijgt is niet heel bijzonder. Smoothies zijn wel erg goed.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank 277SandraP
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 januari 2020 beoordeeld

Druk restaurant waar heel veel locals komen eten, dat zegt eigenlijk genoeg. Voor een leuk bedrag heerlijk gegeten.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank bobhU2621MV
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 januari 2020 beoordeeld

Je gaat niet naar Rita's voor een exquise keuken of knipmessende bediening. Je gaat naar Rita's om lekker wat te drinken. Heel gezellig en gemoedelijk. En omdat je zo gezellig zit, eet je een hapje. Hetgeen dan verrassend goed smaakt. Tot slot reken je af en tel je de rekening nog een keer na. Nee, het klopt toch echt. Ze zijn niets vergeten. Het kost bij Rita's gewoon weinig. Heerlijk toeven bij Rita's. Niet meer en zeker niet minder

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Professor B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 oktober 2019 beoordeeld

Een restaurant dat zoveel op de kaart heeft ..kan niet goed gaan
GING PRIMA..

De stortregen op het dak , de Heaters aan
De heerlijke curry , prima stuk vlees, beetje wazige bediening maar absoluuuuuut niet allemaal
Goede witte wijn, aangename prijzen

Wbt eten was mijn curry lekkerder dan de risotto (ook prima ) in amante en het verschil
tussen mijn curry hier en die in bamboeda is te verwaarlozen.
Ik vond t echt prima ! Lekker beetje bruine kroeg sfeer met goed eten !

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank maria b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Rita´s Cantina bekeken, bekeken ook

Sant Antoni de Portmany, Ibiza
Sant Antoni de Portmany, Ibiza
 
Sant Antoni de Portmany, Ibiza
Sant Antoni de Portmany, Ibiza
 

In Rita´s Cantina geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding