Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
18 personen bekijken dit hotel
Expedia.com
US$ 616
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 16/07/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Booking.com
US$ 614
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 15/07/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Priceline
US$ 276
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 15/07/22
Hotels.comUS$ 616
TravelocityUS$ 616
Orbitz.comUS$ 616
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.759)
Beoordelingen filteren
2.760 resultaten
Waardering van reizigers
1.629
809
213
74
35
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.629
809
213
74
35
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 2.760 beoordelingen
Beoordeeld op 5 september 2021

Goed, net en schoon hotel.
Wij hadden half pension en zowel het ontbijt als het avondeten was goed.
Vlak bij zee en wat ook fijn was dat het een zandstrand is, geen kiezelstrand.
Er loopt een boulevard langs het hotel waardoor je op een leuke manier zo in het centrum bent

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank karinkD8004VG
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Direccion Hotel, Dueño van Alua Hawaii Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 september 2021
Google-vertaling

Dear karinkD8004VG,

Thank you for choosing Alua Hawaii Ibiza on your most recent visit to island, we would like to thank you for finding the time to share with us and the rest of the community your experience. It is always gratyfiying for us to know that during your stay you enjoyed the Hotels privileged location and its food.

It has been a pleasure to receive your visit on this ocassion and we hope to have the chance to welcome you again very soon.

Kind regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juli 2021

Het was een hoekkamer m.a.w. extra ruim met 2(!) 2-persoonsbedden (wij waren met 2....) Uitzicht over het strand , de zee, de boulevard en het binnenland. Bedden waren zeer goed. Ruime badkamer en elke dag kwamen de kamermeisjes langst. De all-in formule was ruim voldoende, soms was het eten dat er lag niet echt warm meer, maar er was keus genoeg, Het ontbijt, lunch en diner waren ruim voldoende en ook in deze tijd werden de Corona maatregelen goed in acht genomen terwijl je daar geen overheersend gevoel bij kreeg. Fijn zwembad en kinderbad. In de zomer zal het wel passen en meten zijn om een ligbed te plaatsen, weinig ruimte rondom het zwembad zelf. Zonneterras boven het zwembad ruim en heerlijke (2-persoons-) ligbedden. Dit telde ook voor de ligbedden bij het "Adult-gedeelte". Van 's morgens tot 's avonds zon op de terassen. De mooiste zonsondergang was te zien in het chill-gedeelte waar het 's avonds genieten was op het terras. Alles was ook hier all-in. Kleine bijbetaling bij sommige sterke dranken, maar het all-in aanbod was al ruim genoeg. Ligging aan het begin van de boulevard die uitkomt (2km)bij de haven van San Antonio. Kortom een geweldig hotel qua slapen, eten, ligging en faciliteiten. Het enigste min-puntje was dat er behoorlijk wat stof onder de bedden lag.

Kamertip: Zee-zijde is echt zeezijde en niet deels of belemmerd door begroeiing oid.
Datum van verblijf: juni 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank TurkeyManiac
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Direccion Hotel, Dueño van Alua Hawaii Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2021
Google-vertaling

Dear TurkeyManiac,

We want to thank you for choosing Alua Hawaii Ibiza, we thank you for finding a moment to share with us and with the other users of the portal, which aspects of the Hotel were the ones you liked the most and also if there were any details that you didn't.

We are pleased to know that you loved the Hotel and that you have a pleasant memory of your time in Ibiza and that is why we hope to have the opportunity to welcome you again very soon.

Best wishes.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2019 via mobiele applicatie

Wij waren een van de weinige Belgen in San Antonio, maar doordat dit hotel aan de rustige kant van de stad gelegen is, hadden we geen last van luidruchtige engelsen! Alle gasten van het hotel zijn deftig, respectvol, rustig,...
ruime en propere kamers die elke dag grondig worden gepoetst.
Dichtbij winkels, restaurantjes en bushaltes.
10 min wandelen van het centrum
25 min wandelen van Sunset strip
Ontbijt en diner waren goed! Alles was voorzien en de bediening was over het algemeen vriendelijk.
We kunnen dit zeker aanraden!

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met vrienden
2  Bedank Kathleen V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AluaHotels, Director de Relaciones con Clientes van Alua Hawaii Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 september 2019
Google-vertaling

Hello Kathleen V,

Thank you very much for the positive evaluation and for having spent the holidays in our hotel. We appreciate you recommending our hotel.
We are glad to know that you enjoyed the holidays and that you liked the hotel, the room and the food offered.

We hope to see you again very soon.


Kind regards,
Alua Hotels & Resorts

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 augustus 2019

Het was een verademing om in dit prachtige hotel te verblijven. Een ruime kamer met goede bedden, uitzicht op de molen en de baai van St. Antoni, heerlijke terrassen met ligbedden en parasols. Een zwembad en de zee op loopafstand. Iedere ochtend en avond een uitgebreid buffet, dat per dag verschilde. 's Avonds veel plezier gehad met de mini disco en live muziek. Ik zou vandaag weer terug willen.

Kamertip: Kies een kamer met zeezicht.
Datum van verblijf: augustus 2019
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Nicole v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AluaHotels, Director de Relaciones con Clientes van Alua Hawaii Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2019
Google-vertaling

Hello Nicole1312,

Thank you very much for the positive evaluation and for having spent the holidays in our hotel. We appreciate you want to come back.
We are glad to know that you liked the hotel, the room, the food offered in the buffet and that you had fun with the entertainment organized in the evenings.

We hope to see you again very soon.

Kind regards,
Alua Hotels & Resorts

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2019

Wat een geweldig hotel! Erg schoon. Erg goed eten met iedere dag een thema bv Italiaans of Spaans. De snacks vond ik tegenvallen met wat je ziet bij lunch en diner. Het hotel ligt direct aan zee. Bij voorkeur kamer aan zee boeken anders kijk je uit op gebouwen. Kamer is keurig schoon met goede bedden. Het zwembad is erg klein voor het grote hotel. Genoeg zonnebedjes. Leuke entertainment.

Datum van verblijf: augustus 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
2  Bedank lvdmaden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AluaHotels, Director de Relaciones con Clientes van Alua Hawaii Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2019
Google-vertaling

Hello lvdmaden,

Thank you very much for the positive evaluation and for having spent the holidays in our hotel.
We are glad to know that you liked the hotel, its location, the food offered, the room and the entertainment organized daily.

We hope to see you again very soon.

Kind regards,
Alua Hotels & Resorts

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken