Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personen bekijken dit hotel
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.comUS$ 290
Hotels.comUS$ 290
PricelineUS$ 317
TravelocityUS$ 290
Orbitz.comUS$ 290
HurbUS$ 322
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (609)
Beoordelingen filteren
609 resultaten
Waardering van reizigers
266
241
65
18
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
266
241
65
18
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 609 beoordelingen
Beoordeeld op 6 juni 2019 via mobiele applicatie

Het hotel is prachtig schone erg mooie kamers met geweldige badkamer zaten premium kamer. Locatie is fantastisch hele mooie zonsondergang en je loopt zo boulevard op. Ontbijt erg goed avondeten stuk minder vaak lauw eten en eentonig. Ani is erg lief voor kinderen super aardige vrouw bij t eten maar degene die de kamernummers noteert is vreselijk en onvriendelijk hele nare vrouw die de sfeer compleet verpest.
Maar alles bij elkaar mooie vakantie gehad en t hotel is een aanrader.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank shineynails
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 oktober 2018 via mobiele applicatie

We verbleven hier 5 dagen en kunnen hier enkel positief over zijn.vriendelijk behulpzaam personeel.Wij verbleven half pension en zowel ruime keuze in ontbijt en avondeten. Dit was in buffetvorm. Ook heel nette kamers met airco en ijskast .Aanrader

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Danneke000
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2018 via mobiele applicatie

We worden bijna nooit teleurgesteld door Travel Bird en ook nu weer een geweldige keus. We durven te zeggen mooiste hotel in San Antonio. De ligging is perfect aan het eind van de boulevard. Als je wil zit je binnen 10 minuten op de mooiste terrasjes aan zee en als je rust zoekt blijf je heerlijk op de ligbedden in de tuin van het hotel
liggen. Geen gedoe met “handdoekje leggen”, want er zijn ligstoelen zat! Zowel ontbijt- als diner buffet zijn gevarieerd en goed verzorgd. Receptie is top. Kleine gebreken (hoogseizoen, natuurlijk gaat er wel eens iets stuk), worden meteen en adequaat verholpen. Restaurant wordt prima gerund door slecht een kleine groep vriendelijke medewerkers evenals de bar bij het zwembad en de bar op het dakterras. Het enige wat niet in orde is, is de WiFi. Reken daar niet op. Maar het is tenslotte vakantie.....

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Corrie27a
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 augustus 2017 via mobiele applicatie

Hotel op super locatie met 5 min in het centrum! Hotel kamers zien er ook prima uit! Het ontbijt vonden wij wat minder. 'Vers' gebakken broodjes waar je met je mes niet doorheen komt.
Al met al wel een top vakantie gehad

Datum van verblijf: augustus 2017
1  Bedank Thirsa008
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 februari 2017 via mobiele applicatie

Een heerlijk en rustig hotel aan de rand van San Antonio en dicht bij prachtige baaitjes en stranden! Voor herhaling vatbaar. Kleiner hotel zonder al te veel kinderen, ideaal dus om even te ontsnappen aan onze eigen kinderen

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank NadjaD40
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
reservas271, Director Comercial van Hotel Abrat, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 maart 2017

Heel erg bedankt voor het delen van uw ervaring, werken er hard aan om onze diensten te verbeteren!
Het hotel ligt op ongeveer 10 minuten lopen van het centrum van San Antonio
ongeveer 10 minuten van Café del Mar. De locatie is fantastisch en we zullen binnenkort een nieuwe eigen parkeerplaats.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken