Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.080)
Beoordelingen filteren
2.080 resultaten
Waardering van reizigers
1.171
673
170
39
27
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.171
673
170
39
27
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.080 beoordelingen
Beoordeeld op 30 september 2020 via mobiele applicatie

Ik kan niet anders zeggen dat zowel het hotel als ook buiten het hotel het uitstekend verzorgd is
Tijdens ontbijt zag de bediening er optie dat iedereen zich aan de regels hield
Niemand kon het eten of iets anders aanraken dat deed alleen het toegewezen personeel
Dan over het hotel vriendelijk personeel en erg schoon dus absoluut een aanrader en ook erg dichtbij het prachtige strand

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Yoshkar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Soraia Santos, Guest Services / Front Office van Jupiter Algarve Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 weken geleden

Geschatte Yoshkar,

We zijn erg dankbaar voor de uitstekende opmerking die over uw verblijf aan het Jupiter Algarve Hotel is gegeven.
De feedback van onze gasten is een zeer belangrijke factor bij het verbeteren van onze dienstverlening en we waren blij te weten dat u onze voorzieningen, de verscheidenheid en kwaliteit van onze geassisteerde buffetten en vriendelijke medewerkers op prijs stelde.
Het team van Jupiter Algarve Hotel streeft ernaar om een ​​werkelijk unieke ervaring te bieden, en we waren blij te weten dat we de verwachtingen overtroffen.
We kijken ernaar uit om te kunnen stemmen om ze weer te ontvangen.

Beste wensen,

Soraia S. | Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juli 2020

Met een vriendin een week in dit hotel geweest. Een geweldig hotel! Schoon, erg vriendelijk personeel, heerlijk eten en alles perfect geregeld in Corona tijd. Van een serveerster bij het eten super leuke tips gekregen voor dagjes uit. Wij hadden een kamer met zeezicht. Dat is echt een aanrader. Hotel heeft een prachtige ligging. Wij komen hier graag nog eens terug.

Datum van verblijf: juni 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Annetland
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Soraia Santos, Guest Services / Front Office van Jupiter Algarve Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2020
Google-vertaling

Dear Annetland,

Please kindly allow me to respond to you in English as I do not master Dutch.

It's with great appreciation that we read your comments about your recent holiday at Jupiter Algarve Hotel.
We are delighted to learn how pleasant and enjoyable your experience was and how much the cleanliness, the safety normas and customer service of the entire team contributed to your satisfaction.

We will be grateful to have the privilege of your visit once again.

Kind Regards,

Soraia S.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 januari 2020 via mobiele applicatie

Top hotel. Heel erg modern en van alle gemakken voorzien. Wij hebben erg genoten en het personeel was super vriendelijk en je kon echt met ze lachen. Een minpunt was dezelfde zanger 6 dagen lang. Na 2 avonden had ik hem wel weer gezien.

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Tallevlaere
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jupiter H, Public Relations Manager van Jupiter Algarve Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 januari 2020
Google-vertaling

Dear Tallevlaere,

Sunny greetings from Jupiter Algarve Hotel and thank you for choosing our hotel for your holiday.

We are thrilled to learn how enjoyable your experience was and how much the entire team contributed to your happiness during your stay. I will be sure to share your feedback with all.

Your comments are of great importance for us and we will certainly consider them for future changes with regards to the entertainment.

We are already looking forward to the next opportunity to welcoming you again.

Warm Regards,

Soraia S.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 oktober 2019

Jupiter is een zeer mooi, modern hotel. Zeer vriendelijk personeel. Mooie ruime kamers met prima tv; helaas was de WIFI verbinding op de kamer niet erg sterk. Dagelijks keurige schoonmaak. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Mooi zwembad met genoeg plaats op de ligbedden. Goede snacks en bediening aan de ligstoel.
's Avonds gezellige live music bij het zwembad. Gelegen aan de levendige boulevardstraat met zeer ruime keus aan restaurantjes.
Het was voor ons de eerste kennismaking met dit hotel, maar...wij komen zeer graag terug!

Datum van verblijf: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Causio7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 juli 2019

Enige is dat de gemiddelde leeftijd redelijk hoger ligt. Je ziet er weinig jongere of gezinnen maar als je voor een rustig verblijf komt is dit hotel uitstekend. De ligging is perfect. Parkeren in de garage is ook uitstekend geregeld, maar wel van te voren reserveren via de e-mail. Totaal is dit een uitstekend hotel. Perfect!

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank jmulde484346
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jupiter H, Public Relations Manager van Jupiter Algarve Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2019
Google-vertaling

Dear jmulde484346,

On behalf of the entire team, we would like to thank you for choosing the Jupiter Algarve Hotel and for taking the time to submit your review.

We are honoured by your kind words of appreciation towards our services and facilities and delighted to learn how pleasant and relaxing your holiday was.

The entire team is looking forward to welcoming you once again.

Kind Regards,

Soraia S.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken