We hebben vis, vlees, groenten en een nagerecht gegeten en alles krijgt van ons het predicaat uitstekend!
Mijn vrouw heeft een kalfsvlees biefstuk besteld met gegrilde groenten. Niet zonder risico, tot nu toe hebben we vooral genoten van de vis. Zijn restaurants die vis op de kaart hebben, ook in staat een goed stuk vlees te serveren? Maar het was erg goed, met champignons en tomaatjes.
De gegrilde groenten waren heerlijk klaar gemaakt.
Als voorgerecht heb ik genoten van gefrituurde vis: garnalen, calamarie, inktvis en een vis van de dag. Goed gebakken, niet vet, met rucola sla. Heerlijk.
Vervolgens een heerlijke pizza. De beste pizza in Sicilie tot nu toe. Omdat alles uitstekend smaakte waagde ik me aan een toetje.
Ook, dit was fantastisch, casata met pistache. Ook uitstekend.
Bij het afrekenen stond een bedrag welke ik niet kon plaatsen. Uiteraard vroeg ik uitleg. Er was duidelijke sprake van een vergissing, welke meteen, zonder enige discussie, werd rechtgetrokken.
Kortom genoten van het eten, en dan hebben we het nog niet over de schitterende plek waar we zaten, aan de zijkant van het restaurant met uitzicht op de zee. Ook de bediening was zeer correct, we kregen een Engelstalige kaart en als we iets wilden bestellen, dan kregen we meteen een ober die ook Engels sprak.
Kortom een aanrader dit restaurant!