Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2de verblijf van onze vakantie , dit voor 1 week !!
Perfect onthaal, met COVID bescherming,
We hadden het geluk om een superieur room met zich en balkon te hebben !!zalig al was het maar om na het douchen even te kunnen wegdromen met het zicht!
Kamer perfect opgeruimd en gereinigd iedere dag ! Thx cleaning service
Het zwembad ! Soms rustig ,soms even wat drukker maar desalniettemin perfect om te genieten van een glaasje bollicini of een heerlijk Cocktail ! ( great job Luciano, Luca en Aldo )
Restaurant : enige opmerkingspuntje dat we iets meer verwacht hadden !! Nu ja ik ben op dat gebied nogal moeilijk ! Dus kan perfect aan ons liggen
Perfect service om de strandbars te boeken!
Datum van verblijf: juli 2020
Noemi Errante, Altro van Masseria Della Volpe, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 22 aug 2020
Beoordeling vertalen
Dear Mr De Rick,
Thank you for staying with us and for your kind review. We are delighted to note that you had a pleasant experience at Masseria della Volpe; and we also appreciate your valuable feedback on our amenities as well as our services.
Thank you once again We look forward to welcoming back you soon.
Kind Regards,
Hier wordt je ontvangen met open armen. Aandacht, respect en echt interesse in hun klanten. Rondleiding op niveau, net genoeg, niet teveel, want bij sommigen is het te lang en te saai, natuurlijk doet attent en knap personeel veel.
Kamertip: Alle kamers oke
Datum van verblijf: juli 2019
Locatie
Slaapkwaliteit
Service
Stel geertmartineB een vraag over Masseria Della Volpe
Masseria_DV, Responsabile relazioni pubbliche van Masseria Della Volpe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2019
Dear Guest,
We are grateful for your positive words. We are delighted to note that you had a pleasant experience with us. Our goal is to take care of Our guests and to make their stay comfortable and enjoyable.
We look forward to welcoming you back to Masseria della Volpe very soon again. Masseria della Volpe
Rapporteer reactie als ongepastBedankt. We stellen je bijdrage op prijs.
Masseria_DV, Responsabile relazioni pubbliche van Masseria Della Volpe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2019
Dear guest,
Thank you very much for your review.
We are delighted to read you had such a great time with us at Masseria Della Volpe and we are very happy you enjoyed our staff and all our services.
We looking forward to welcoming you back in future.
Warm Regards, Masseria della Volpe
Rapporteer reactie als ongepastBedankt. We stellen je bijdrage op prijs.
midden tussen de sinasappel en olijfboomgaarden ligt dit schitterende resort met een fantastische groep van hotelmedewerkers. vanaf binnenkomst tot vertrek werden wij verwend met zalig eten in het restaurant en een goede service op alle gebieden. het complex is met veel oog voor detail afgewerkt en gerenoveerd. kruiden en eten uit biologische tuin.
Datum van verblijf: mei 2019
Kamers
Hygiƫne
Service
Stel mariaM188633 een vraag over Masseria Della Volpe
Masseria_DV, Responsabile relazioni pubbliche van Masseria Della Volpe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 mei 2019
Dear Guest,
Thank you for your kind review about your enjoyable experience in Our Relais. We are happy that you enjoyed Our restaurant and the dishes prepared by our Chef with simplicity but great attention to details. We look forward to welcoming you back to Masseria della Volpe very soon again.
Kind regards, Masseria della Volpe
CindyG165
Londerzeel, Belgiƫ
Beoordeeld op 26 augustus 2018 via mobiele applicatie
Dit is echt een fantastisch hotel. Wanneer je de poort binnengaat heb je onmiddellijk een wauw gevoel! Alles is netjes onderhouden. De kamer was in orde, met grote tv. Lekker ontbijt. Het eten in het restaurant is lekker. Het hotel ligt in groot domein. Hier kom je echt tot rust.
Datum van verblijf: augustus 2018
Stel CindyG165 een vraag over Masseria Della Volpe
Masseria_DV, Staff van Masseria Della Volpe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2018
Dear Guest,
Thank you for staying with us and for your kind review and recommendation. We are delighted to note that you had a pleasant experience in your stay with us; and we also appreciate your valuable feedback on our amenities as well as our services and food offerings. Thank you once again for your review. We are looking forward to welcoming you soon.
With kindest regards, Staff Masseria della Volpe
Rapporteer reactie als ongepastBedankt. We stellen je bijdrage op prijs.
Een schitterend verblijf. Alles klopte. De ligging op een heuvel geeft een prachtig uitzicht met in de verte de zee. We hebben genoten van de stilte van de natuur en een goede nachtrust. Het ontbijt biedt veel keuze uit lokaal verbouwd voedsel. Zo ook het diner dat met creativiteit is samengesteld. De kamer en badkamer zijn van een hoge standaard. Het personeel is zeer behulpzaam en spreekt prima Engels. Kortom een echte aanrader.
Datum van verblijf: mei 2017
Stel Louis1001 een vraag over Masseria Della Volpe
Masseria_DV, Responsabile relazioni pubbliche van Masseria Della Volpe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 mei 2017
Dear Mr. Louis,
Thanks you very much for your kind review. We are delighted that you have enjoyed our cusine from the buffet breakfast to the carefully prepared dishes from our chef at the Coda Rossa restaurant.
Grazie and Best Regards